| blue-star a întrebat:

Intrebari pentru baieti(deci fetele stati departe)!
1.De ce baietii mai mari vor fete mai mici?
2. Daca un baiat de 18 ani e cu o fata de 15 si o fac impreuna, el la ce se gandeste si de ce nu isi da seama ca daca parintii fetei afla, el poate ajunge la inchisoare?

Răspuns Câştigător
| ioooooooooo a răspuns:

Eu am 17 ani
si am stat cu o fata de 15 ani acum doua luni deci este adevarat caci am dus-o in dormitor ca pe la mine nu trece nici o fata sa nu faca o tura prin dormitor dar iti spun drept ca nici nu se compara cu sexul pe care il faci cu o fata de 15/16 ani iti soun ca este foarte excitant si crede-ma am experimentat mulllllllllllllte dar este adevarat ca chestia cu inchisoara nu este asa periculoasa pentru mine cum ar fi vreo boala dar o mare parte o au fetele caci ele suunt de acord sa o facawinkingwinkingwinkingwinkingwinkingwinkingwinkinghappy

10 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Riscul ca sa ajunga la puscarie e relativ mic in comparatie cu cel al bolilor venerice, care, chiar in cazul protejarii cu prezervativ, nu e mai mic de 15-20%. Aceasta inseamna ruleta ruseasca, in care se pune un singur glonte in incarcatorul unui pistol cu butoias (care are 6 locuri pentru gloante), se invirte butoiasul, ca la ruleta, se indreapta pistolul spre timpla sau inima si se apasa pe tragaci. Eu unul nu as face asta, riscul de 1 la 6 e imens. Si totusi, cei ce o fac cu prietena lor, si-l asuma, pentru ca, atunci cind o faci nu mai conteaza altceva decit sa te simti bine in acele momente, practic nu mai gindesti la ceea ce faci, si te uiti doar la ce simti.
Baietii mai mari vor fete mai mici pentru ca pot sa le pacaleasca mult mai usor.

| Miauti a răspuns:

Pai ce iti place sa manaci? o mancare expirata sau una facuta cu doua zile inainte?

Cum a spus si mai sus e vb despre dominatie. Pe langa faptul ca fetele cred ca baieti mai mari sunt mai maturi. Si in al doilea rand toti vor ceva mai bun.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fiindca fetele mai mici sunt mai naive si usor de pacalit, nu au destul discernamant si nici experienta de viata, cred ca tot ce zboara se mananca, asa cad usor in plasa.
Daca fata are 15 ani si a consimtit nu constituie infractiune, doar daca are sub 15 ani(art. 198 Cod penal). Numai bine!

| disturbed a răspuns:

Pentru ca-s prospaturi, d-aia.

| MichaelJJackson a răspuns:

Draga blue, cand e diferenta de varsta e diferit, Si daca o fac, o fac din iubire

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsul este simplu: PUTERE! Aproape in toate cazurile barbatul incearca sa domine iar, sincer, din proprie experienta, atunci cand aveam 20 de ani si ma incadram intr-un anumit stil de viata (nu conteaza care), toate pustoaicele erau innebunite dupa mine si crede-ma, eu nu arat deloc bine. Si asta ma facea sa ma simt bine, ceea ce e o mare prostie.
2. La puscarie si la parinti nu se gandeste nimeni in momentele intime. La fel ca si protectia. Nimeni nu se gandeste la boli, toti se gandesc la copii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine te-a mințit? Unu' de 18 ani poate să "rezolve" toate puștoaicele de 15 ani din România că nu ajunge la pușcărie. Mai citiți și voi legile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele mai mici gandesc mai putin, dee si-au gasit dragostea laughing si le iubeste ala laughing le iubeste, da sti cum... no comment tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca le pacalesc mai repede

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. pai in general asta se intampla mereu fetele se combina cu baietii mai mari ca ele s baieti cu fete mai mici...big grin
si eu sunt cu o fata de 16 ani si eu am 18big grin

2. pai daca afla parinti fetei nu poate sa-i faca ceva pentru ca a vrut si ea ( il baga numai daca ata nu a vrut)
ca si baiat nu stiu e ceva barbatesc sa ****...depinde daca o fac din dragoste pnm se gandeste la ea... daca nu o face din dragoste se gandeste "am ***** si pasta"