| FataCuOchiiCaprui a întrebat:

[Intrebari pentru baieti]. Funda + vot la restul

1. Cum v-ar placea: ca prietena voastra sa fie virgina sau cu experienta?

2. Daca ar fi virgina cam cat timp a-ti astepta pana a-i cere sex?

3. Dupa cat timp de relatie apar sentimentele. Adcia la cat timp ajungi sa tii la ea si la cat timp poti spune ca ajungi s-o iubesti cu-adevarat?

Va rog sa specificati si varsta voastra. Fetelor(nu raspundeti) ca sa vedem cum gandesc baietii/barbatiihappy.

Răspuns Câştigător
| liviubat a răspuns:

1- experimentata
2-nu prea mult
3- dupa destul de mult timp apar sentimente cu adevarat...la inceput e doar pasiune si dorinta
24 ani

11 răspunsuri:
| VariantaVerde a răspuns:

Curioase mai sunteti voi fetelor:devil)

| mgtow a răspuns:

1.Prefer sa fie virgina
2.Hmmm eu nu ii cer sex acest fapt se intampla fara sa intrebi vine de la sine
3.Aici nu pot zice cu exactitate pentru ca mai intai trebuie sa o cunosc bine
Am 19 ani

| SlaYeR92 a răspuns:

1. Mi-e indiferent.
2. ~2 luni
3. ~2 luni (nu asociez neaparat cu sexul)

18 ani

| VariantaVerde a răspuns:

Acum sa-ti raspund si la intrebarihappy
1.desigur ca cu experienta... orice e nou e bine venithappy
2.pai nu i-as cere cand e preg. o sa-mi zica ea da nici mai mult de 4-5luni nu asi stabig grin
3.aici nu e o perioada ...depinde de persoana cum se comporta cu tine, daca te intelege, daca te potrivesti cu ea mai multe si dupa ce iti dai seama ca te potrivesti cu acea persoana incep sa apara si sentimentele deoarece te atasezi de eahappy
...si varsta 15happy

| razvan1305 a răspuns:

1. pentru mine nu conteaza
2.As vb cu ea sa stiu cand e pregatita
3.depinde de relatie, daca esti mai iubaret din fire cum sunt eu repede.Depinde de comportamentul fetei cum se manifesta si ea cand e cu tine.
Nu inteleg la ce te ajuta dar ma rog. 14 ani

| BlueHusky a răspuns:

1.Sa nu fie virgina (nu e vorba de expeienta, din alte motive).
2.Nu i-as cere... mi-ar da happy.
3.Hmm 1-2 luni esti indragostit. 2-6 luni e totul ok. 6-12luni daca mai este cazul cred ca cam pe acolo (bine si mai e un hop daca stai cu ea... poate face niste diferente ) (si mai depinde si ce se intampla in anul acela adica daca intr-un an te-ai vazut cu persoana 700-1000 de ore e altceva).
Varsta : cam 15 ani... de relatii.

| sorin_8159 a răspuns:

1 mi-ar fi indiferent daca as tine la ea... o sa faca experientza cu mine. zic eu si ar fi mult mai placut...

2 nu trebuie sa fie o perioada anume pana sa te culci cu el... te culci cu el cand simti tu.

3 sentimentele apar atunci cand tii cu adevarat l; a el si esti in stare sa faci cam totul pentru el...

daca mai ai intrebari te astept pe messenger la id-ul alexfreshboy pup

| UserX a răspuns:

1. Desi e o oarecare placere sa fie virgina, sentimente mai puternice, va leaga ceva, si nu doar pata de pe cearceaf, nu prea e placut pentru partenera si uneori nici pentru tine. O fata care stie ce sa faca e mult mai ok.
2. Nu'i ii ceri sex, dupa un anumit timp vine de la sine.
3. Depinde. parerea mea. tot ce este sub 1 luna. nu este relatie este aventura.

ps: am 18 ani

| Alexakos a răspuns:

Sal sunt 18 (baiat laughing ) deci:
1. eu as vrea sa fie cu experienta, imi place sa fie mai "matura" (da sa nu treaca de varsta mea laughing )
2. hmmm. daca o iubesc astept pana o sa vrea ea daca nu o iubesc nu sunt cu ea deci... (si am facut asta si am asteptat dar ne-am despartit)
3.hmmmm ia sa vedem deci: laughing sentimentele depinde, sa spun ca o iubesc, hmmm iar depinde de ex cu fosta a trecut 2 saptamani pana sa-i spun ca o iubesc adica dupa o saptamana si ceva am simtit ca o iubesc, cu" adevarat" inca nu putem spune de pe acum dar na dragoste de adolescent, ce sa spunem laughing
imi dai o nota de la 0 la 10? laughing

| Tigrilă a răspuns:

1.sex
2.sex
3.sex
Alte intrebari?
17.

| TotEu1993 a răspuns:

1) Experimentata
2) 3-4 luni
3) max 2 saptamani(pun prea repede suflet pentru o fata)
18 ani