Este foarte greu Dar incercsa-ti raspund 1 Nu conteaza daca ai san sau nu 2 Nu egzista femei ne dezvoltate 3Cand iubesti nu esti in stare sa faci asa ceva 4Pentru persoana iubita ori ce 6 Da este adevarat Pentru ca o fata sa pice la pat suntem in stare de cele mai multe magari numai sa ne pice iar peurma nu ne mai intereseaza de ele pentru ca gasim altele 7 De cele mai multe ori sa vie cat mai naiv ca sa pice cat mai repede in pat si sa putem sa o prostim cat mai tare Deci Acesta este adevarul legat de intrebarile tale Eu sincer asa ceva nu fac dar cei mai multi practica acest gen de comportare Mi-am facut datoria de a-ti spune adevarul ca nu cumva sa pici si tu ca o prada Eu te rog ca si fiind prietena mea sa nu crezi absolut nimic din tot ce-ti spune unul si altul Analizeaza foarte bine ca sa poti sa discerni absolut totul la rece nu in febra dragostei te respect chit ca nu te cunosc si ai grija de tine Daca am fost dur te rog sa ma ierti dar acesta este adevarul Te pup
1. Ochii, in ei vezi totul;
2. Daca o vreau in pat o duc in pat, nu trebuie sa astept, asa ca nu as avea cum sa ranesc pe cineva pentru asa ceva;
3.Foarte usor, dar o spun rar si actionez mai mult;
4. Orice isi doreste (dar am grija sa o fac sa nu-si doreasca ceva ce nu-mi doresc );
5. Da, am iertat si as ierta oricand;
6.Nu,iar unele sunt chiar foarte sexy (dar prefer fetele dezvoltate, altfel trebuie sa ma abtin de la prea multe );
7. Mici, sau fara sani deloc? Mici nu sunt deloc o problema. Daca nu ar avea deloc, as putea sa o iubesc, dar nu cred ca as putea sa fac sex cu ea...
Ca sa fiu sincer, pe mine aspectul fizic nu ma intereseaza 100%. pentru mine conteaza si felul in care gandeste, cum se poarta si cum vorbeste pentru ca degeaba ai o frumusete de toate zilele daca are un IQ sub nivelul marii. La intrebarea 2 sunt doua raspunsurisunt fete pe care le poti rani doar pentru ca le vrei in pat
- si sunt fete carora pur si simplu nu le pasa
pentru intrebarea 5 e simplu, nu as putea sa iert pentru ca daca s-a intamplat odata se va mai intampla si a doua oara si a treia si etc.
1.Calitatile morale!
2. Da, depinde de mentalitatea sa!
3. Da, recunosc ceea ce simt, e aiurea sa te minti de unul singur!
4.Nimic exacerbant, ofer iubire, sinceritate, respect, dar sa fie reciproce, in caz contrar se degradeaza relatia!
5.Indubitabil, da! Oricine merita a doua sansa, dar ce-i mai mult strica ori devine nesimtire!
6. Nu, deloc. Oameni suntem cu totii, independent de religie, culoare, aspect fizic, avem dreptul la viata, la respect, dar sa fie viceversa!
7. Peremptoriu, da! Nu uita: "frumusetea-i trecatoare!"
Mda. Curiozitatea asta, uneori constructiva, alteori distructiva!
1. Felul ei de a fi! si in principal sa nu aiba arfe!
2. Nu! Daca ea nu vrea / nu e pregatita inca ...asta e! ( NEXT!)
3. Uneori da!
4. Depinde. daca e vorba sai cumpar ceva. depinde de portofelu meu. daca e vorba sa o apar de cineva.il las sange pe ala care se ia de ea! ( chiar si cu riscul ca mi le iau eu alta data )
5. NU! Daca nu mai are chef sa stea cu mine sa-mi zica in fata! nu suport sa fiu mintit!
6. Caracterul ei conteaza cel mai mmult! Dar nici sa nu aiba deloc nu-mi convine!
7. Daca nu ar avea. NU!
@Yubitay depinde de ce anume intelegi tu prin "fara sani". Eu am precizat destul de clar, daca tu nu ai inteles, e problema ta.Prin "fara sani" eu inteleg ca nu are sani deloc. Exista 2 posibilitati.Fie i-au fost extirpati (caz in care iubirea se poate transforma in compasiune sau se pot confunda si ma indoiesc ca ar fi placut, avand in vedere complexele sale), fie nu i-au crescut deloc niciodata.In al doilea caz nu ma poate duce cu gandul decat la o fata foarte mica si, imi pare rau sa te dezamagesc dar nu sunt pedofil, asa ca nu as putea sa fac sex cu ea.
Daca sunt mici e alta treaba si am precizat deja in primul raspuns.Prin forme inteleg si altceva decat sani si, asa cum am spus deja, sunt unele foarte sexy cu toate ca nu sunt "dezvoltate". Nu am spus ca nu sunt bune la pat, dimpotriva, dar din cauza "aplicatiilor practice" ce impun unele restrictii...nu sunt potrivite pentru mine.Atat,nimic mai mult.
@Yubitay Daca ai 16 ani si nu ai deloc se prea poate sa-ti creasca mai tarziu, se intampla de multe ori. Dar cel mai bine ar fi sa mergi la doctor pentru un consult, poate ai dereglari ce pot fi tratate. Daca nu merge nici asa, dupa 18 ani iti bagi silicoane si gata! Ce ai vrea, sa schimbi barbatii?! Nu poti! Mai bine faci o operatie si ai terminat discutia.
Atragatoare poti sa fii foarte bine si fara sani, dar de aici pana la a face sex, e cale lunga. Eventual cu ochii inchisi sau pe la spate, dar dupa ce implinesti 18 ani...
Tu nu ti-ai dori sa ai sani?! Sa nu spui ca nu, nu te-ar crede nimeni! Si daca tu iti doresti, noi de ce nu ne-am dori?!
Tu ai face "sex" cu un barbat fara penis?!
1. Să aibă ceva în cap. Pe sistemul: "să nu casc de plictiseală la ţigara de după" sau "să nu ajungem în momente penibile - şi-acum ce mai zicem?"
2. Pot să rănesc orice fată, cu condiţia să vreau. Dar dacă o vreau în pat, de ce aş răni-o?!
3. Da, îmi e uşor. Problema e că eu ajung greu să iubesc. (scepticul din mine) Prefer să acţionez mai mult şi să las să se înţeleagă asta.
4. Nu asta contează. Contează ce sunt în stare să fac atunci când ea chiar are nevoie.
5. Depinde ce înţelegi prin înşelat. Dacă o găsesc în pat cu altul, aia e înşelat pentru mine. Şi nu, nu aş fi în stare să iert pentru că eu nu am înşelat şi nu înşel niciodată. Dacă-mi trebuie alta, termin cu cea de-acum şi mă duc la alta. Niciodată două în acelaşi timp. Ce ţie nu-ţi place, altuia nu face!
6. Nu am nimic împotriva lor doar că aş ezita să mă implic într-o relaţie cu ele căci eu sunt destul de masiv şi decât să le fac rău sau să le provoc traume fizice, mai bine stau cuminte .
7. Nu cred. Cu sânii mici, da. Dar fără?! E ca şi cum o fată ar iubi un bărbat fără penis. Nu ştiu, sună aiurea. Sânii sunt o zonă erogenă foarte importantă şi intensă. Şi, în plus, dezgolirea sânilor excită orice bărbat sănătos. Prin urmare, dacă aş iubi o astfel de fată, ar trebui să trec peste prea multe impedimente fizice şi cred că mai bine aş sta cuminte.
1.Sa fie o fata sincera si desteapta si draguta.
2.Depinde de caracterul baiatului.
3.Nu a-s spune la nimeni ca o iubesc daca nu e adevarat. Dar aici depinde iar de caracterul baiatului.
4.Pentru persoana iubita a-s fi in stare sa fac orice, bine inteles tot ce apartine de bine.
5.Nu a-s ierta iubita care m-a inselat, parerea mea daca o ierti se va repeta, deci nu are rost.
6.Nu am nimic impotriva.
7.Nu conteaza marimea sanilor.
1.aspectul fizic si familia ei
2.nu, daca vreau de la o fata doar asta sa o ranesc ar fi ultimul lucru
3.nu imi este usor sa recunosc ca iubesc mai ales in fata persoanei iubite insa mie usor sa recunosc ca am iubit
4.crima
5. ori cat de mult as iubi o fata asa ceva nu pot accepta
6. da, a celor f putin dezvoltate mintal, insa fizic acum depinde nu pot sa fiu cu o fata de 18 ani si sa arate ca una de 12
7.pentru mine nu e o problema marimea sanilor, nu pot sa zic nu unor sani mari insa daca sunt mici sa fie mici dar in limita" bunului simt" in sensul ca la plaja cand sta cu mainile intinse si pe spate sa nu fie confundata cu un barbat
atat
Nimeni nu raneste pe nimeni. daca se intampla ceva intre 2 persoane este pentru ca ambii isi doresc.nu fii absurda baby!
Cand am intrebat "ati putea rani o fata doar pentru ca o vreti in pat" ma refeream daca ati putea minti o fata ca o iubiti si altele astfel incat sa ajunga in patul vostru apoi "pa".
1. daca o iubesc, pur si sp persoana ei.
2.Nu. In pat ar ajunge mai sigur daca te'ai purta frumos cu ea, nu ranind'o.(asa ar ajunge poate p un pat d spital)
3.In cele din urma da. Mai ales cand iubesc indr'adevar, puternic si sincer si sunt sigur ca asta simt, altfel nu as recunoaste.
4.Mai ales la momentu actual, ORICE!(fara sa exagerez)
5. Daca si'ar cere scuze si i'ar parea rau, cu siguranta(ma rog, oricum as ierta'o, dar as face putin p suparatu)
6.Depinde cum arata in rest
7.La fel ca mai sus.