Degeaba e frumos un baiat daca nu are nimic in cap! in schimb baietii se uita la forme! cel mai mult apreciez...seriozitatea intr-o relatie! cand m-am intragostit prima data a fost ca un vis dar el era un nedimtit si eu abia dupa mi-am dat seama! desi era frumos foc!
Degeaba e frumos un baiat daca caracterul lui este sb orice critica si invers! Din punctul meu de vedere caracterul 70% iar aspectul fizic 30%! la 13 ani m-am indragostit in adevaratul sens al cuvantului! Am regretat mult, foarte mult, dar am inteles cu timpul ca toate se intampla cu un scop, nimic nu este la voia intamplarii, ca drept dovada acum iubesc! :X
1.Noi baietii prima oara ne uitam la corp si dupa aceea la suflet dar sa stii un lucru si inteligenta conteaza! 2.Sa stii ca perfectiunea nu exista fiecare are cate un defect! Funda?
La prima vedere corpul.
Fata perfecta : 1.75-1.80,bruneta,par lung, ochi verzi, frumusica si sa aiba forme
Hmm e o intrebare interesanta asae prima oara noi baietii ne uitam la aspect si observam fiecare detaliu care e fata de treaba cuminte care e pitzi si chestii din astea dar dupa ce ne alegem o fata atuncea e f=greu kla noi sa ne dam seama ce suflet are ca poate sa ne minta de nu mai stim de noi chiar daca ea este foarte cuminte
{nu e chiar raspunsu la intrebare}
Asa e nu exista perfectiunea! Mai astept raspunsuri .
Mda phei prima oara asa baieti cat si fetele se uita la exterior/corpul, aspectul mno si doar dupa aia ii da atentie ca ar vrea sa il cunoasca deci mnoh... deci si aspectul conteaza
mada_4633 întreabă: