La scunzi coloana domnisoarelor este afectata pentru ca trebuie sa se cocoseze ca sa faca oral
Aceste raspunsuri demonstreaza teoria evolutiei de fapt,stramoaselle noastre aveau nevoie de un vanator puternic, inalt, cu carcater de rebel, puternic, conta totul pentru alfa ala, din pacate in ziua de azi barbati numai sunt barbat de aici si multe compromisuri care le fac ele cu noi
Prefer barbatii foarte inalti!
Ma rog, de fapt mi-am luat unul de 1. 92cm deja (eu avand 1.70m)
Intr-adevar 1.70m pentru un barbat este insuficient, micut de statura chiar!
Prefer: stilul atletic, fizic placut, caracter bland, cald, inteligent, afectuos, intelegator, cuminte si ne-gelos.
Exista asa ceva?
Da, sotul meu este in viata, evident!
Iar fii-miu are 1. 87cm!
Ce sa faca o fata cu un baiat marunt si timid? Ai uitat sa spui daca are buzunarele rupte sau nu!
Mai inalti, desigur. Peste 1, 80 m. Nu e neaparat sa aiba corp lucrat. (il poate lucra si dupa ). Conteaza atat aspectul, cat si caracterul.
Înalţi, scuze.
Nu, eşti aproape cât mine
Nu neapărat.
Ambele.
Nu ştiu, aş merge pe a doua.
Mie imi plac baietii inalti, asta pentru ca sunt si eu relativ inalta. Poate daca as fi mai mica nu ar conta inaltimea. Si da, trebuie sa aiba un corp lucrat, pentru ca si eu imi lucrez corpul si am grija de mine. Evident ca si caracterul conteaza, degeaba ai aspect fizic placut daca ai un caracter de ****. Cu alte cuvinte, conteaza cam toate.
Prefer ca baiatul sa abia cel putin acceasi inaltimw ca si mine(la tine inaltimea e perfecta). Nu neaparat sa aiba abs dar sa nu aiba nici cine stie ce burta mare. Eu tin cont si de aspectul fizic. Sa nu fie nici rebel nici cuminte.
Mie imi este de stul pentru ca am 1.62 dar imi plac baieti mai rebeli si facuti cu patratele si fara burta dar desigur uneori sunt mai mult atrasa de cineva mai inalt si mai cuminte
In fine mi se pare destul de draguta inaltimea ta
Baietii atragatori sunt cei mai inalti, nu neaparat cu un corp lucrat, dar unul slab, care sa stie cum sa se imbrace, dar si cum sa se comporte, un baiat cuminte, nici pampalau nici golan, unul intre.
Aliii întreabă: