| K3TtX a întrebat:

Intro relatie cand un baiat sta cu o fata care dintre ei au fantezii primul? sa va vad

12 răspunsuri:
| missbee a răspuns:

După primul sărut au amândoi, deși niciunul nu recunoaște - cel puțin ea... laughing

| BlueHusky a răspuns:

Interesanta intrebare...dar scrisa prost.

| ruPfashu a răspuns:

Cum ai tu fantezii, asa are si ea (nu neaparat cu tine). Si fantezii poti sa ai dinainte sa ai o relatie cu cineva. Oricum, ideea e ca si baietii si fetele au fantezii, acum cine are primul, depinde de situatie, atractie alea alea. Hai pa! laughing

| aliybella a răspuns:

Baietii au fantezii cu unele fete chiar daca nu sunt cu ele. si fetele au fantezii recunosc dar noi nu ne gandim asa de mult la sex cand ne cuplam cu vreun baiat pentru ca intervine mandria, reputatia si orgoliu insa baietii si-ar baga mandria si intr-o gaura de perete daca o vopsesti putin cu roz. fara suparare. asa e natura, a lasat fetele sa zica nu si baietii sa se chinuie sa le convinga

| Sonny a răspuns:

Intrebare stupida.

| KellyK13M a răspuns:

Eu cred ca mundoi... :d

| rusuirina a răspuns:

Amandoi pot sa aiba fantezii...dar de obocei baiatulbig grin

| xCookiieMonster a răspuns:

Eu cred ca baiatul. pentru ca fetele au mai multe "componente" decat baiatul. dar uneori si fetele. uneori. dar daca il place mult fata. atunci ea este.

| NOBODY a răspuns:

Părinții

| efimash a răspuns:

Baietii

| georgeseriful a răspuns:

Cum adica?

| nyutza97stefy a răspuns:

Depinde de comportamentul celuilalt daca fata devine obraznica atunci inseamna ca ea are iar la baieti e in general mai evident de atatwinking