| f2ff2fl12f a întrebat:

Iphone xs max cat de mare este? Gen, un obiect sa ma iau dupa el. Am 15 ani si doresc sa imi cumpar acest telefon, si nu știu dacă e mare sau nu. Nu spuneți ca il iau de fite sau ca sunt de bani gata, deoarece eu nu il iau de fite, il iau pentru iOS si pentru cum arata, display si camera. Eu personal urăsc Android asa cum si voi urati iOS. Fiecare cu gusturile lui tongue Ca am bani si il iau ca imi place, nu inseamna ca sunt și fitos.

11 răspunsuri:
| DeathIncarnate a răspuns:

"Că am bani și îl iau că îmi place, nu înseamnă că sunt și fițos".
M-ai dat pe spate să mor la faza astalaughing
În fine, mergi într-un magazin și te uiți la el, caută review-uri pe net, mergi la amanet(sau stai că tu n-ai merge acolo laughing ).

| f2ff2fl12f explică (pentru DeathIncarnate):

Daca nu făceai mișto, iti dădeam funda pentru partea cu "mergi intr-un magazin" deoarece nu m-am gandit la asta. Dar nu se putea sa nu faci misto, ca doar traim in Romania si cum cineva aude ca y isi cumpăra un telefon mai scump, imediat sare pe el. Păcat, eu inca sper ca lumea se va schimba, macar in 2019.

| sierra1 a răspuns:

Ai mesaj pe postarea identică

| Catrice a răspuns:

După cum vorbești, ești mai mult decât fițos.

| f2ff2fl12f explică (pentru Catrice):

Cu ce sunt fitos? Am vazut răspunsurile altor intrebari legate de iphone si am observat răspunsuri aiurea, iar eu acum am încercat sa nu primesc si eu. Nu vad unde sunt mai mult decât fitos.

| mentholinks a răspuns:

De ce nu te multumesti cu un iphone 6? Tu iti cumperi telefonul asta dar e ca si cum ai arunca banii la gunoi fiindca peste 2 ani va valora mai putin decat jumatate din pret si atunci cu siguranta vei dori altul nou.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alt rahat de copil care se da mare pe banii parintilor.

| f2ff2fl12f explică (pentru anonim_4396):

Nu ma mir de raspunsuri de genul asta, doar traim in Romania. Ne intereseaza banii altuia si de unde are banii, si pe langa, mai si jignim ca de ce nu. Care e problema ta frate pe ce bani "ma dau eu mare"? Nici de anul nou nu va schimbati.

| anonim_4396 a răspuns (pentru f2ff2fl12f):

Pai doar traim in Romania. Numai in Romania vad ciumpalaci ca tine care nici macar nu au idee pe ce lume traiesc. Figuri pe banii lui mama si lui tata, macar cu asta sa pari si tu interesant. Si nu ma intereseaza banii, de fapt se vede cat IQ ai pentru ca nu prea ai inteles ce vreau sa zic.

| Crsiti92134 a răspuns:

La ce iti trebuie un Iphone XS MAX? E de ajuns un iph 6

| Horus35 a răspuns:

De ce nu cauți specificațiile pe net și trasezi cu creionul pe foaie dimensiunile să-ți dai seama cum ar fi să-l ții in mâna? Dar chiar ai nevoie să treci de clasa a 6a pentru asta... și mai spui ca nu ești fițos.
(77.4 x 157.5 x 7.7mm) poftim, te scap de efort. Dacă nu ma crezi, atașez doua surse:
https://m.emag.ro/......DHVY9VBBM/

https://www.go4it.ro/......-17518150/

Sau poți să vezi un unboxing pe YouTube și aproximezi dimensiunile la mâna care-l tine.