| RAY a întrebat:

Ipocrizia masculina, am urmarit un video, e unul scurt care vrea sa demonstreze cum sunt femeile din ziua de azi, dar observ ca acel barbat e unul medicoru la fizic si ea e frumoasa, de ce s-ar uita una frumoasa la un sarantoc? Si de ce e materialista femeia din video? Curiozitatea mea e daca femeia ar fi una urata oare se mai uita la ea? Pai nu e o ipocrizie la fel?

https://www.youtube.com/watch?v=8u0ANq7jhBM

Răspuns Câştigător
| UnBroken2016 a răspuns:

Eu ador ipocrizia in general. Barbatul ala ca vrea una frumoasa chiar daca el nu e cine stie ce. Femeile care spun ca banii nu conteaza, doar dragostea da, dar nu ai sa vezi una ca aia sa iasa cu unu ca ala chiar daca i-ar da si luna de pe cer si tot asa. Toti sunt ipocriti.

| RAY explică (pentru UnBroken2016):

Daca tipul ar fi frumos ba cred ca ar avea iubita frumoasa doar ca barbati frumosi sunt rari vezi si tu de fapt, majoritatea dintre ele se compromit din cauza singuritati, baniilor etc

| UnBroken2016 a răspuns (pentru RAY):

Sunt niste grasi puturosi. Nici nu le condamn pe femei. Dar cand vezi unul urat si una frumoasa e clar de ce e cu el. AIci nu se pune problema.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru RAY):

De fapt rar se mai intampla sa fie si dragoste. Ma uitam la un video acum ceva timp. Era o femeie de 35 de ani care arata foarte bine cu unu mai mic ca ea si grasut. Erau de 12 ani impreuna. Cand mergea pe afara cu el si se dadeau altii la ea si zicea ca sotul e °ala° toti incepeau sa rada. Mai sunt si raritati ca asta.

| RAY explică (pentru UnBroken2016):

Foarte rar vezi asa ceva, in cele mai multe cazuri se dovedeste teoria lui darwin frumosi cu frumosi si urati cu urati, atractia fizica nu o cumpara banii, o femeie nu e atrasa fizic de un bogatas cum nici noi nu suntem atrasi de o urata cu banii, e naspa ca uni cred ca pot avea orice vor doar cred asta vezi atractia si alte minuni

20 răspunsuri:
| cosmin986522 a răspuns:

Pentru ca si alea urate au pretentii de dive, ele de ce nu se uita in oglinda?

| RAY explică (pentru cosmin986522):

Unele din ele nici nu ma mir daca multi barbati le spun ca sunt frumoase ele chiar cred asta

| cosmin986522 a răspuns (pentru RAY):

Culmea ca multe se lauda si singure, am intalnit astfel de fete cand eram in liceu

| RAY explică:

Man cmf?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Știi povestea cu frumoasa și bestia? Știi ce am învățat eu de acolo? Că dacă ai o gramadă de bani și eventual un castel, oricât de urât ai fi, chiar și ca o bestie, tot vine una tunată să stea cu tine.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

E si asta un adevar

| MeForeverAlone a răspuns:

Femeile sunt complicate, dragule. Unele aleg un bărbat sărac și frumos în locul unuia bogat și urât, iar altele aleg invers. Și femeile sunt foarte materialiste, în caz că nu știai. Nu, de fapt sunt foarte, foarte materialiste. SĂ te consideri norocos dacă găsești una care nu e. Și nu, dacă femeia era urâtă nu s-ar mai uita la ea. Tu te-ai uita la o femeie/fată urâtă? Nu te-ai uita, nu-i așa?
Oricum, bună întrebare, Ray.

| RAY explică (pentru MeForeverAlone):

Nu sunt complicate suntem rezultatul evolutiei atata tot, fizicul este cel mai important factor de alegere indiferent de sex, si barbati sunt materialisti asta cu x e materialist si eu nu e o ipocrizie, cu toti traim din bani si vrem ce e mai bun pentru noi da asta e adevarul, barbatul din acel video a vrut sex asta e adevarul ea nu a simtit nimic atractiv desi de ce sa se complice cu el? femeile sunt materialiste pentru ca sexul opus e unul slab ca carcater majoritatea si fizic, nu am nimic cu personale urate dar sincer sa fiu ma atrag fetele frumoase ar fi o minciuna sa spun ca fiziul nu conteaza dar o relatie nu as avea cu sexul opus indiferent cum arata poate o aventura atat

| MeForeverAlone a răspuns (pentru RAY):

Ok

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Ipocrizie ar fi in cazul femeilor grase, cu un loc de munca mediocru, care se imbraca in blanuri si inchiriaza o masina scumpa pentru a se culca cu un barbat tanar si cu un aspect atractiv.
Nu spun ca nu sunt si cazuri de genul asta, dar "Diamantele sunt cele mai bune prietene pentru fete"
Ca si procentaj si ca si educatie, fetele sunt incurajate sa fie materialiste. (din pacate)

| Copaci_Liviu_1981 a răspuns:

Inainte sa intrebi chestii tampite. citeste robert greene -arta seductiei poate inveti ceva, nu conteaza aspectu; daca luam dupa vorba din popor barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos decat dracul... si apropo daca stii cum sa iei o femeie atunci nu mai conteaza aspectul

| Axde a răspuns:

Nu a fost frumos gestul lui intr-adevar. Probabiil voia sa dea o lectie femeilor care cauta barbati pentru bani. Am mai vazut in ultimul timp cateva filmulete de genul asta. Eu personal nu sunt de acord cu niciunul.
Nu te supara dar cati ani ai?

| Gheorghe_Valentin_1993 a răspuns:

Trebuie sa te gandesti ce poti sa ii oferi ( tu ei sau tu lui ). Ala in video si-a dat economiile pe 20 de ani ca sa imprumute o masina si sa ia o camera la hotel pentru o singura zi ca sa para ca este la acelasi nivel cu ea. In schimb, ea are acea viata zilnic.

| Kiskiri a răspuns:

Chestia e ca de mici suntem indoctrinati asupra anumitor lucruri.De exemplu, parintii de femete le invata ca trebuie sa isi gaseasca un sot frumos, cu masina bogat, etc. Similar si in cazul parintilor care au baiat, ii invata ca trebuie ca fata sa fie nu stiu cum si aiba nu stiu ce s.a.m.d.
Cred ca ar trebui sa vedem si partea goala a paharului, deoarece nu parintii vor convietuii cu aleasa/alesul tau.
In legatura cu chestia " De ce s-ar uita o femeie frumoasa la un sarantoc?", parerea mea este ca unele femei ( subliniez UNELE ) au inceput sa profite de naivitatea barbatului pentru bani. Exista si femei de nota 10 pe care le aplaud, care si-au ales jumatatea nu numai pentru bani, ci din pura iubire.

| RAY explică (pentru Kiskiri):

De acord cu tine, dar tu ca barbat urat nu e mai logic sa cauti una pe masura ta? Uni nu se uita in oglinda sau ay impresia ca femeile sunt oarbe?