Nu exista nici o dovada care sa sustina acest lucru, doar povestiri bibilice.Deci pentru mine e greu sa cred ca porcul zboara daca nu vad cu ochii mei.pa
Credem, pentru ca asa spune biblia.
Eu fac ceea ce isi doreste sa fac, sa ajut oamenii din jur si incerc sa fac cat mai putine pacate.
Da cred in lucrul acesta pentru ca nu stiu poate suna aiurea dar Dumnezeu mi-a dovedit de multe ori ca exista.Nu cred ca ar fi ceva ce as putea face pentru Dumnezeu in sensul ca nimic nu cred ca este de ajuns pentru El.Ma rog la El, ii multumesc, restul e secret pentru ca nu e bine sa zici ramane intre mine si El.
Ok,,, in primul rand te faci de ras scriind Isus... * esti constienta ca Isus = magar nu? si sperand ca te referi la Iisus... decat sa imi traiesc viata in umbra cuiva mai bine incerc sa imi fac eu o viata demna de urmat.
Probabil ca asa a fost, nimeni nu stie nimic daca e adevarat sau nu, multi oameni pot inventa ceva, multi oameni nu pot crede asa ceva, dar fiecare nu stie ce sa aleaga, sa creada sau nu, totdeauna vor fi intre. Daca Iisus a murit pentru pacatele noastre, noi ceea ce putem face este sa il respectam pentru ca si-a dat viata pentru noi ''pacatosii'.
Nici nu neg, dar nici nu ma incred in asta.Cand o sa-mi arate cineva niste dovezi solide si nu abureli de genul'Dumnezeu e peste tot in jurul tau, in fiecare lucru, bla bla bla', atunci am sa cred si am sa ma caiesc pentru ca am fost Toma necredinciosul reloaded.Pana atunci, prefer sa traiesc bazandu-ma pe ratiune.
Ah, apropo, daca tot urla in tine crestinismul si dorinta ca altruismul sa ne domine pe toti, scrie-i si numele asa cum se presupune ca e corect, cu doi de 'i'.
First of all.nu cred in religia mediatizata, predata in scoli...in schimb cred in faptul ca simt nevoia sa dau vina pe cineva cand nu am "noroc". simt nevoia sa ii multumesc cuiva pentru lucrurile bune care mi se intampla(Am luat permisu/bacu/am castigat la lotto)...Persoana aia sunt eu, sunt in control deplin asupra destinului meu, asupra a tot ceea ce fac.Nu cred in interventii divine ci doar in coincidente. Daca ar fi fost un Dumnezeu, nu cred ca ar fi lasat atatea cacaturi pe Pamant.In schimb sa zicem ca religia predata in generala si-a facut treaba si mi-a lasat impregnat in creier o oarecare idee despre o divinitate suprema, un creator.In schimb cred in faptul ca fiecare e liber sa interpreteze religia cum vrea, si sa creada in ce vrea.Nu sunt adeptul adoptarii ideilor deja formate de altii. N-am incercat sa fac blasfemie, sau sa influentez pe nimeni. Mi-am spus doar parerea.Scuzati-ma de eventualele greseli gramaticale/de exprimare.am scris cam in graba.
Imi spui si mie te rog ce legatura are intrebarea ta cu aceasta categorie " Dragoste si Sex" o_0
Heii! 1. nu inteleg ce legatura are intrebarea tah cu categoria aleasa si 2. eu sunt cam necredincioasa deci ) oricum cred in Dumnezeu si Isus dar cum pe mine ma preocupa cu totul alte lucruri la ora de religie nu prea stiu de ce s-a sacrificat pentru noi? Oricum bine a facut!
Dumnezeu se arata mereu prin puterea si iubirea Sa.Ne demonstreaza ca exista si ne ajuta la orice problema.Prin rugaciune si speranta ca exista si fapte bune ii vei demonstra mereu ca esti un om mai bun.
Da cred...Mii de vieti schimbate, multi au incercat sa distruga Biblia dar eu fost distrusi ei! "Daca nu crezi in Dumnezeu si nu exista nu pierzi nimic dar daca nu crezi si el exista pierzi tot!"