| raluka12 a întrebat:

Iti iubesti parinti da sau nu?

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu stiu ce sa zic cu exactitate, dar fara ei cred ca mor. Tin la ei aia da

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Bineînțeles că țin foarte mult la ei.
Eu nu mi-am revenit nici acum după moartea mamei de acum un an de zile.
Lumea mea este goală fără ea.
Pa, pa.

| RXN a răspuns:

Nu-i iubesc pe niciunul.
Pe mama o respect, tin la ea, cu toate ca habar nu a avut sa se apropie de mine si sa-mi castige increderea, dar a trait intr-un mediu si a suportat niste lucruri nu tocmai placute, asa ca o inteleg, dar din pacate nu o pot iubi. Tipa, jigneste, desconsidera oamenii, chiar daca aceia sunt proprii ei copii, iar faptul ca nu mi-a oferit atentie cand a trebuit, mi-a impus multe lucruri si m-a cam distrus psihic a dus la formarea unei prapastii. Oricum, mama ramane mama, tin la ea si stiu ca nu e numai vina ei, dar nu pot sa schimb lucrurie.
Tata e cel mai idiot om pe care l-am vazut in viata mea. E frustrat, violent, limitat, egoist si cu o stima de sine undeva sub nivelul marii, incapabil sa discute civilizat si sa glumeasca in limita bunului simt.Nu stie sa se impuna decat prin violenta fizica si amenintari si e obsedat sa i se ofere respect, dar nu da la randul lui. Pur si simplu ma dezgusta si pentru mine nu e tata decat la nivel biologic, spiritual vorbind, nu reprezinta nimic pentru mine.Nu am decat amintiri neplacute legate de el, glume proaste si jignitoare, insulte si loviri, in rest, mai nimic.Singura lui contributie in viata mea, pe langa aceea ca a participat cu material genetic, e aceea ca aduce bani si pentru asta scoate ochii intruna, in rest nu-i pasa si nu se baga. Uneori ajung sa-l urasc, in general, mi-e total indiferent, tot ce vreau e sa taca si sa ma lase in pace.

| Razvan a răspuns:

Da. Dar nu ma descurc cu spusul.Mai mult cu demonstratulhee hee

| Alisa a răspuns:

Da, ii iubesc in ciuda la tot si chiar daca vorbele si faptele mele nu prea arata lucrul asta.

| shtephie a răspuns:

Da, normal ca ii iubesc!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Îi iubesc enorm de mult, ei m-au ajutat sa ma realizez in viata, ei au veghiat cand eu eram bolnav, ei... da ei sunt tot ce am mai scump pe lume.

| pwp a răspuns:

Da,normal

| saymoon a răspuns:

Doar pe mama, pe tata il urasc, si l dispretuiesc enorm si merita ca nici macar nu i pasa de mine si de cei 2 frati ai mei.

| ioana_5498 a răspuns:

Enorm

| Iuliaaa_5786 a răspuns:

Buna.

Da, eu una imi iubesc parintii foarte mult mai ales ca eu locuiesc doar cu unul din ei.

| dorina195 a răspuns:

Si normal ca da...parintii sunt cei care ne-au conceput... dar desigur exista si parinti nu chiar atit de buni.depinde daca te-au crescut si te-au iubit desigur ca trebuie sa ii iubesti dar daca te-au lasat in voia sortii atunci nu prea cred ca merita chiar daca exista ceva in suflet.

| ColorGirl a răspuns:

Tata dalove struck
Mama nuphbbbbt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da fff mult:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce intrebare e asta? normal ca ii iubesc, daca eei nu erau, eu nu ma nasteam...

| Alina_2804 a răspuns:

Normal ca da.deci nu pot sa cred cum poti sa spui ca pe tata da si pe mama nu o iubesti oricum ar fi sunt parinti tai chiar daca nu iti dau voie sa faci ce vrei tu.eu ii iubesc enorm pe amandoi

Întrebări similare