anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iti mai creste, nu iti mai creste laughing ai 20 de cm, de ce sunteti frate atata de frustrati si nu intelegeti si voi odata ca poti sa o ai de 4 m, nu ai unde o "bagi"! acum bine bine mici exceptii numai de voi stiute tongue, de ce cei care posteaza intrebari de genu sunt in mare parte virgini laughing sper sa iti creasca de 50 de metri sa fii mandru de ea si sa o infasori pe tine laughingbig grin

Răspuns Câştigător
| Ana_6509 a răspuns:

Nici că puteai să o zici mai bine.Cred că i-ai cam vexat acum pe unii puştani de pe aici.

5 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Problema nu se pune la prea mare, cu toate ca nu este bine nici asa, ci la PREA mica!

| nobody_9468 a răspuns:

N-am inteles niciodata chestia asta cu "care o are mai mare". Intodeauna am stat mai mult cu baietii, fiindca nu suport alea care se dau cu fard din 5 in 5 minutestraight face si m-am nimerit cand baietii erau la masuratorilaughing. Unii erau mai sinceri ziceau ca au 13, altii 16... e aiureastraight face. Degeaba o ai de 20 daca nu stii ce sa faci cu eastraight face.

Bafta.

| Ana_6509 a răspuns:

Apropo, citeam pe site-ul ştirilor pro tv despre decese stupide şi era un caz în care un bărbat cu cea mai lungă barbă din lume a murit în timpul unui incendiu încercând să fugă deoarece s-a împedicat în propria-i barbă şi şi-a rupt gâtul. Poate o vor şi ei atât de lungă încât să se împiedice în ea.Eu totuşi nu le doresc să-şi rupă gâtul ci să le vină mintea la loc.

| andrei a răspuns:

Frustati obsedati cocalari:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ha ha ha rolling on the floor