Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 7 Noiembrie 2024 sunt:
Ce va place mai mult: istoria biologia sau geografia?
Hei, TPU, venind Ziua Toleranței, directoarea dorește să facem o activitate cu elevii la clasă, extracurriculară (desene, cântecele, prezentări), însă nu știu despre ce să fac cu ei? ...? (mai mult)
Salut! Care este rolul unui medic urolog?
Bună seara! Va rog sa ma ajutați cu un sfat, nu știu ce sa fac, sunt deprimata. Din păcate joc la jocuri de noroc, iar azi un băiat cu care vorbesc mi- a trimis 3000 de lei pentru a- mi scoate ...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau sa va pun o întrebare care tine de viitorul tarii în care trăim. În primul rand pe cine ați vota la prezidențiale și de ce. Și tot odată cine credeți ca va câștiga alegerile...? (mai mult)
Bună! Am de făcut un atestat în clasa 12 și vreau sa va intreb dacă a mai cumpărat cineva atestate de aici și dacă e legit https://atestateprofesionale.wordpress.com/preturi/ Sau de unde as...? (mai mult)
Nu credeți că globalismul distruge culturi și impune doar cultura americana?
În fizică există legea lui Ohm. Ce ziceți de legea lui OM? Dacă ești OM cu mine sunt și eu OM cu tine.
Bună TPU, vin cu o întrebare, cine credeți ca o să iasă președinte și de ce? Cine credeți ca ar fi mai OK să fie președintele țării?
Daca de obicei stau pe mod invizibil pe Facebook și mă conectez pe pe-un telefon mobil nou cu același cont, este posibil sa apar online?
Salut TPU, probabil sunteți aici câțiva care lucrăm numai noi știm cum în Germania. Am si eu 2 întrebări la voi. Credeți că Germania este o țară care are o forma de dictatura sub perdea? Germania...? (mai mult)
Ce inseamna de fapt expresia isi face planu ca tiganul?
Salut! Îmi puteți oferi niște nume de familie rusești sau ucrainiene care să se termine cu sufixul chi?
Pentru cei din zona asta mai de sud-est si nu numai, de maine treceti la pufoaica? Cica din noaptea asta vine gerul. Credeti ca o sa avem in curand 2 anotimpuri?
Salutare, am și eu o problemă la un Ford Kuga 2010 poate a mai pățit cineva. Nu- mi funcționează pozițiile pe față și luminițele de sub oglinzi dar pe spate funcționează, am verificat siguranțele...? (mai mult)
Mai are rost sa vorbesc cu un "prieten" cu care m- am tot certat doar ca sa nu fiu singur? Eu nu știu cum unii dintre voi rezistați așa singuri fara prieteni, fără nimic, dar mie mi greu de tot! Eu...? (mai mult)
Deci eu am o problema, din cand in cand imi aduc aminte anumite chestii si nu imi dau seama daca chiar a fost real sau doar imi imaginez eu. Deci in perioada 2006- 2010 era o chestie de la carrefour unde...? (mai mult)
Mi-am luat o pereche de adidași și mi se par cu jumate de număr, 1 număr mari. Daca îmi iau tălpici va remedia acest deranj, vor fi putin mai mici la interior?
Cum sa beau o bere fara să o ating?
Bună ziua! De ce unii copii își urăsc părinții?
Salut! Ce origine are numele de familie Ursulean și din ce spațiu provine? Basarabia?
Coșurile si bubele aparute pe corp din senin pot fi cancerigene?
Engleza sau franceza? Care credeti ca este mai frumoasă?
Buna seara! Daca nu va suparati am si eu o intrebare si anume : Ar putea cineva din voi care sunteti din Timisoara sau macar din apropiere sa il ajute pe un prieten de- al meu sa isi faca buletinul? Precizez...? (mai mult)
Cat de des consumați ceapă crudă? Eu săptămânal
Oamenii introvertiti sau extroverti, care din ei credeți că comit mai multe crime? Nu e o regulă știu, dar cer o opinie, pentru că că vad că oamenii sociabili sunt foarte răi și dușmănoși, ...? (mai mult)
Ce pot face în cazul în care vreau și simt nevoia de a vorbi cu cineva, dar nu am cu cine?
Care sunt caracteristicile unei fete / femei puternice / curajoasa / nemiloasa?
Bună ziua! Vreau sa dau bacul la fizică din electricitate și termodinamică, iar în câteva săptămâni dau simularea județeană, dar singurul capitol pe care am apucat să îl repet este termodinamica....? (mai mult)
Salutare TPU! Am o problema si vreau sa ma ajutati cu o parere. Am un matras subtire si vine rece de la podea, daca imi iau doua plapume din puf natural, una sa ma culc pe ea si alta sa ma acopar, ...? (mai mult)
Buna ziua. Prietena mea a fost lovită de mașină. Ea a zis ca doar a calcat- o putin cu roata pe picior si acum are piciorul rupt. M- am întâlnit cu ea si am văzut ca piciorul ei e de 3 ori mai umflat...? (mai mult)
Salutare! Am ajuns la vârsta de 25 de ani și simt ca mi- am irosit viata pentru ca n- am făcut nimic notabil, deoarece am avut niște percepții și niște sentimente care mi- au ghidat viata nu tocmai...? (mai mult)
Băieții,cum o duceți cu No Nut November? Eu personal pana acum nu am nici o dificultate, nu imi vine pofta să o dau. Mă miră și pe mine asta că eu o dădeam în fiecare zi de 2-3 ori.
Buna ziua. Mi- am luat acești adidași de la Nike. https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwi9rcy8tcCJAxUtrIMHHa- uKhkYABAhGgJlZg&co=1&ase=2&gclid=Cj0KCQjwvpy5BhDTARIsAHSilykFZt8Hd5pyineENcMDNTM9WDOajdXnumpwGtN62MjlWn__wLkA5AIaAmRMEALw_wcB&sph=&ohost=www.google.com&cid=CAESwwHg
Când apare volumul 8 din seria "Atingerea lui Juliette" pe limbă Română?
Ce legătură are numele de familie Levitchi cu România? De ce sunt mulți purtători în România?
Salut! Ce înseamnă drepturi fizice?
Unde va place mai mult: la munte sau la mare? De ce?
Salutare, care e diferența dintre club și pub? De exemplu am fost la time in Brașov și nu m- a primit din cauza că cică sunt in pantaloni de trening dar de fapt erau blugi nu prea simpli! La pub...? (mai mult)
De ce femeile de 30 de ani nu se uită după puștani de 18 ani dar bărbații de 30 de ani se uită după puștoaice de 18 ani? Mereu am avut această dilemă.
Salut, la ce banca îmi fac card?
Este doar o întrebare nu o luați în serios..Cum este ca persoana care a împlinit 18 ani pâna ajunge pe la 40/50 de ani să nu fi avut niciun prieten/ă..Sau mai bine zis relație cu cineva..Este...? (mai mult)
Buna ziua Ce se intampla daca din greseala am inhalat putina pudra de par?
Salutare, am un prieten care polițistul ii cere mită la examen daca de exemplu o să își ia o camera de vedere ca în loc de nasture la cămașă și gen polițistul ia mită și băiatul ăla daca...? (mai mult)
Bună seara! Cum pot să o fac pe mama mea să mă lase să mă duc la doctor? Am 20 de ani și nu ma lasa! Zice ca am dureri de stomac din cauza stresului! Din iulie când am venit din camping am avut...? (mai mult)
Voi conservatorilor, de ce credeți ca telefonul și internetul sunt rele pentru copii? Ce anume considerați ca se intampla daca un copil sta doar pe internet toată ziua?
Geografia sau istoria? Care credeti ca e mai frumoasa?
Buna la ce se referă pensie de baza Maxim. minim sau de mijloc
Ce înseamnă lenea? Vreau să îmi spuneți cum o percepeți,nu copy paste de pe internet, cum putem știi că un om e leneș sau are adhd?
Cat inseamna 2500.00 in banii noi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
andreipro54 întreabă:
Br3tanicu întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!