Poate jumatatea ta e la jumatatea cealalta a pamantului, ar fi frumos sa o intalnesti.
Da, de ce nu daca exista sinceritate, loialitate, respect reciproc si intelegere se poate.
Da poti sa o gasesti insa poti da si de anumite persoane care te-ar putea face sa suferi asa ca ai grija de tine
Poate. o gasesti, o intalnesti dar nu ramai la stadiul de vb pe net, nu rezolvi nimica. poti folosi internetul doar ca o sursa de a o cunoaste. eu ma stiu de pe net cu actualu meu iubit :X si sincer nu e la fel :X e mult mai sweet, ne iubim :X avem 8 luni de cand suntem impreuna iar pe net vb de un an si jumatate, in acel timp fiecare aveam p altceva, vb doar si ne cunosteam putin. succes
DA, iti poti gasi iubirea pe internet, eu asa l-am intalnit pe sotul meu
Dar poti gasi si mari decepti
Depinde. poti gasi o persoana despre care sa crezi ca e marea ta iubire dupa care sa afli ceva surprizator despre aceea persoana si sa fi dezamagit/a.
Eu cred ca iti poti gasi marea iubire pe net fiindca una dintre prietenele mele asa l-a intalnit pe iubitul ei.si vor face in noiembrie 2 ani! acum depinde cum e si norocul.
Nu cred. Poti cunoaste persoane noi cu ajutorul internetului dar e mai bine sa nu stai doar in fata pc-ului sperand ca o sati gaseti mare dragoste. Iesi la agatat si fa-ti multi prieteni si cine stie... BAFTA!
Da,eu implinesc in mai 2 ani cu iubitul meu si ne am cunoscut pe internet... Stam la vreo 100 si cv de km distanta. dar ne putem intalnii a fost foarte frumos sentimentul primei intalniri...
Da..iti poti gasi marea iubire de pe net...de ex eu m am cunoscut cu sotul meu de pe un site ..si sm avut norocul sa dau peste un om minunat intelegator..etc.mult succes iti doresc