anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iti poti gasi marea iubire pe internet?

Răspuns Câştigător
| Sara a răspuns:

Poate jumatatea ta e la jumatatea cealalta a pamantului, ar fi frumos sa o intalnesti.

27 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Da, de ce nu daca exista sinceritate, loialitate, respect reciproc si intelegere se poate.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da poti sa o gasesti insa poti da si de anumite persoane care te-ar putea face sa suferi asa ca ai grija de tine

| Sara a răspuns:

Poate. o gasesti, o intalnesti dar nu ramai la stadiul de vb pe net, nu rezolvi nimica. poti folosi internetul doar ca o sursa de a o cunoaste. eu ma stiu de pe net cu actualu meu iubit :X si sincer nu e la fel :X e mult mai sweet, ne iubim :X avem 8 luni de cand suntem impreuna iar pe net vb de un an si jumatate, in acel timp fiecare aveam p altceva, vb doar si ne cunosteam putin. succes

Bula
| Bula a răspuns:

Poate.
Dar mai sigur gasesti mari deceptii.

| borsec a răspuns:

DA, iti poti gasi iubirea pe internet, eu asa l-am intalnit pe sotul meu
Dar poti gasi si mari decepti

| otypa a răspuns:

Da

| LuS[z] a răspuns:

Depinde. poti gasi o persoana despre care sa crezi ca e marea ta iubire dupa care sa afli ceva surprizator despre aceea persoana si sa fi dezamagit/a.
Eu cred ca iti poti gasi marea iubire pe net fiindca una dintre prietenele mele asa l-a intalnit pe iubitul ei.si vor face in noiembrie 2 ani! acum depinde cum e si norocul.winking

| beba a răspuns:

Da, hotarathappy

| Elena0210 a răspuns:

Nu cred. Poti cunoaste persoane noi cu ajutorul internetului dar e mai bine sa nu stai doar in fata pc-ului sperand ca o sati gaseti mare dragoste. Iesi la agatat si fa-ti multi prieteni si cine stie...happy BAFTA!

| sirioga a răspuns:

Da

| mioara_1431 a răspuns:

DA

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da eu am gasit o

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da cu siguranta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna
cred in dragostea pe internet cum s-ar spune ...eu si iubitul meu avem deja 2 anijumate impreuna si ne intelegem super dar pot exista si deceptii... dar poti pune punctu pe "i"si daca nu esti sigura.mai iesi prin oras...sunt barbati care se sufoka in casa.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, dar poti si sa suferi din cauza asta, crede-ma vb. din experienta, eu am cunoscut pe cineva si el casatorit si eu casatorita, totul bine pana cand eu am ramas insarcinata de sotul meu, acum suferim amandoi pentru.ca am pus punct relatiei noastre foarte frumoase

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De unde stii?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bineintales

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Danutza : Poate... dar 70% s`ar putea sa te inseli in privinta asta. uneori te lasi dus de val si te orbeste frumusetea sau inteligenta lui/ei. Dpa care te va lasa cu ochii`n soare. dar asta depinde si de norochee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, dar depinde si de noroc.
Eu cu iubitul meu ne-am cunoscut pe internet, intamplator am gasit id-ul lui pe un site iar de atunci suntem de nedespartit, si sa reziste o relatie la distanta trebuie sa fie incredere, comunicare, respect, sinceritate intre cei doi.

| blojualex2009 a răspuns:

Mi se pare o prostie mare iubirea adevarata o gasesti cand tie data

| benny06 a răspuns:

Da

| Creatsa15 a răspuns:

Da,eu implinesc in mai 2 ani cu iubitul meu si ne am cunoscut pe internet... Stam la vreo 100 si cv de km distanta. dar ne putem intalniilove struck a fost foarte frumos sentimentul primei intalniri...

| onutza77 a răspuns:

Da..iti poti gasi marea iubire de pe net...de ex eu m am cunoscut cu sotul meu de pe un site ..si sm avut norocul sa dau peste un om minunat intelegator..etc.mult succes iti doresc

| ....:X a răspuns:

Da de ce nu,,, orice este posibil in ziua de azi

| aaaaaa a răspuns:

Da

Întrebări similare