Daca fata e virgina eu cred ca e normal!
Corpul ei inca nu stie ce este placerea!
Noi femeile nu ne excitam asa repede, nu suntem asa obsedate, ca sa spun asa! baietii vor sex sesx si iar sex! normal ca gandindu-te doar la asta te exciti mai repede ca o femeie!
Problema nu-i la tine si nici la ea!
S-ar putea sa aiba alte zone erogene, poate mai intime dar incearca sa iti schimbi tu stilul poate nu faci ceva cum o multumeste pe ea.
Ar mai fi si partea sa fie frigida, adica sa nu simta nimic.Nu mi-am dat seama daca ati facut sau nu pana acum sex, dar daca faceti in timpul actului sexual simte ceva sau...ba?
Asa ca in caz ca nu se excita nici la preludiu,ci doar ii place,ia-ti inima in dinti si incearca sa ii faci un oral(daca vrei)si atunci o sa vezi, daca vrea in timpul ala "sa se urce pe pereti" inseamna ca trebuie sa incercati alte metode, dar daca nici atunci nu simte nimic, cred ca e frigida.
P.S Am raspuns in necunostinta de cauza, pentru ca nu stiu pana unde ati ajuns si ce faceti mai exact
Inseamna ca ai intalnit femeia bionica, care nu este programata sa simta asemenea lucruri. Daca o musti prea tare, ii vei smulge un tranzistor sau mai stiu eu ce.Lasand gluma la o parte, sunt persoane care se excita atunci cand aud apa curgand sau persoane care nu se excita mai deloc.Incearca mai multe zone, cauta pe internet despre zonele erogene si incearca si analizeaza sa vezi daca ii place.Bafta
Tind sa cred ca in mintea ei...e ceva ce nu ii face placere, nu se relaxeaza, ii e frica
Mutubal întreabă: