Ai vrea sa facem noi alegerea pentru tine? Eu zic sa faci alegerea rationala, adica depinde ce vrei. Cand afli ce vrei, vei afla pe care il vrei. Deci, ce vrei?
Apropo, scrii intr-un mod barbar, abia am reusit sa-ti citesc subiectul.
Pff...iar cineva care se uita la aspectul exterior mai mult ca la cel interior. Daca l-ai iubi cu adevarat pe y ai avea curaj sa il prezinti parintilor fara sa bagi de seama aspectul sau alte nimicuri. In legatura cu varsta, de ce sa iti fie rusine cu el daca este cu 3 ani mai mare? Iubitul meu este cu 4 ani mai mare ca mine (are 19 ani) si niciodata, in 2 ani si ceva de cand suntem impreuna, nu mi-a fost rusine cu el . L-am si prezentat parintilor mei dupa prima luna de relatie si crede-ma, nu este fotomodel, nu este nici gras nici slab (este potrivit, poate putin plinut dar nu mult) dar nu mi-a fost deloc rusine cu el pentru ca s-a facut placut de ai mei prin felul lui de a fi, prin comportamentul lui si prin ce are in interior. Este imposibil sa iti fie rusine cu persoana pe care o iubesti. In plus, nu putem alege noi pentru tine, fa ce vrei dar deja gandirea ta lasa de dorit.
Pai trebuie sa renunti la unul dintre ei eu in locul tau as renunta la am2 sh mias clarifica gandurile sh sentimentele sh dupa as vb cu fiecare in parte acu nu stiu dac e doar parerea mea sa asa e dar eu nu cred ca poti sa ti la 2 persoane la fel trebuie sa fie cv mai mult la unu intodeauna sa e renunta de pe acu nu lasa timpul nu te joci numai cu tine csi sh cu ei sh ei o sa aiba de suferit daca lasi timpul sa treaca
E o vorbă " Când te îndrăgostești de de o a2a persoană, ai face bine să rămâi cu ea căci dacă o iubeai cu adevărat pe prima nu aveai ochi pentru altcineva. "