| Gaby212 a întrebat:

Iubesc asa de mult o fata crying Iar ea nu se prea mai uita la mine...
Intre noi exista niste lucruri care ne impiedica sa fim impreuna. Dansa e foarte bogata,eu abia reusesc sa imi platesc chiria la apartament... Plus ca eu sunt catolic, ea e ortodoxa(si e extrem de conservatoare in aceasta privinta)

Am facut tot ce am putut ca sa ii castig atentia si sa fiu langa ea.I-am oferit cadouri frumoase cu orice ocazie...Insa tot n-am ajuns mai departe.
I-am aratat toata afectiunea de care eram capabil.Nimic. sad

Am incercat pentru ca mi-a dat sperante.Nu stiu cum sa va explic,dar se vedea ca intr-un fel tinea la mine.Ii sclipeau ochii atunci cand ma privea si imi zambea atat de frumos!
Cand eram impreuna devenea sentimentala si nostalgica. Povesteam ore intregi,radeam, ne aminteam de momente faine si chestii d-astea. happy De ziua mea m-a imbratisat asa de tare ca am crezut ca o sa raman fara aer(si bine era laughing )

Oare sa fi confundat eu afectiunea amicala cu dragostea? Nu cred. Spuneti si voi, poate fiind indragostit de ea am interpretat gresit.

Cand stiam ca urmeaza sa ne vedem eram ca un copil nerabdator sa isi cumpere o inghetata.Am mai fost indragostit inainte, dar pe nimeni nu am iubit asa cum o iubesc pe ea.

In ultima vreme relatia noastra s-a racit foarte mult.Cand incerc sa mai comunic cu dansa imi da raspunsuri fade,lipsite de orice urma de simpatie. Parca ar vorbi cu o stanca. sad

Am incercat sa o uit, sa o scot din viata mea.Nu am reusit...Si imi e atat de dor de zambetul ala al ei!
Ce as putea face? Simt ca innebunesc! Nu e de de ieri de azi, o iubesc de mult timp! Foarte mult timp! crying

Imi e frica sa ii spun asta in fata.Am crezut ca,daca ma port afectuos cu ea,isi va da seama si totul va decurge de la sine.N-a fost asa...

Va rog sa ma ajutati cum puteti mai bine, orice sfat e binevenit!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai ezitat tu, daca ea s-a despartit a vazut potential in tine, daca nu pentru o relatie sigur pentru ceva de moment. Dar tu visezi cai verzi pe pereti, ii oferi prea multe, se simte cumparata. Nu mai fa asta, Oricum e imposibil sa fie ceva serios intre voi doi.

| Gaby212 explică (pentru anonim_4396):

Ea nu a renuntat la el pentru mine.Defapt eu am cunoscut-o dupa despartire.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Gaby212):

Nu stiu cum sa ti-o zic mai bine dar femeia aia nu vrea atentiile, afectiunea cadourile tale. Vrea doar sex atât, nu te atasa si nu investi in ea asa doar o alungi.

| Gaby212 explică (pentru anonim_4396):

Nu o cunosti.Ea nu e genul ala de persoana.
Cat timp vorbeam am simtit o dragoste sincera.Se vedea din ochii ei si din felul in care se comporta.
Brusc, s-a distantat de mine. Nu inteleg de ce.

| Jonas94 a răspuns (pentru Gaby212):

Cel mai probabil tu ai fost antidotul pentru ca ea să treacă peste despărțire. Faptul că i-ai cumpărat cadouri, și că i-ai oferit atenția ta, a fost semnul clar de a te băga în friend-zone.
Prietene îți spun sincer, ea te-a ținut pe lângă ea, până și-a găsit alt partener, de care tu habar nu ai.
Dacă vrei să ieși din friend-zone, combină-te și tu cu o gagică, și așteptă reacția. Una dintre chestiile prezente între femei este rivalitatea, imediat cedează când simt că cineva le ia locul.
Trebuie să înțelegi că toate chestiile de care spui tu, trebuie duse la un alt nivel. Dacă stai doar în perioada aia în care te privești în ochi, dar nu te săruți, și nu faci sex, nu se leagă nimic!
Vorbesc din proprie experiență!

| d3javw a răspuns:

Si eu trec exact prin acelasi lucru cu o colega de lucru... unde si eu o iubesc enorm doar ca in cazul meu ea are deja o relatie unde este oarecum fericita si am decis sa raman cu ea la stadiul de prieteni buni desi mi se pare femeia ideala am acceptat cumva ca nu se poate. Daca in cazul tau tipa nu mai este cu nimeni cred ca ai toate motivele sa incerci macar sa te apropii si mai mult de ea pentru ca poate mai tarziu o sa iti para putin rau ca nu ai facut-o dar acum doar tu stii care este relatia ta cu ea si care sunt limitele dintre voi doi.
Sper sa reusesti sa o faci sa te iubeasca cat o iubesti si tu pe ea happy.

| Gaby212 explică (pentru d3javw):

Multumesc mult! Vreau sa spun ca nu stiu sa aiba o relatie in prezent.Cred...Adica mereu apare singura, peste tot.
A avut o relatie mai lunga cu cineva inainte si a fost foarte afectata de despartire. Acum si-a revenit din cate am vazut.