Ai ezitat tu, daca ea s-a despartit a vazut potential in tine, daca nu pentru o relatie sigur pentru ceva de moment. Dar tu visezi cai verzi pe pereti, ii oferi prea multe, se simte cumparata. Nu mai fa asta, Oricum e imposibil sa fie ceva serios intre voi doi.
Ea nu a renuntat la el pentru mine.Defapt eu am cunoscut-o dupa despartire.
Nu stiu cum sa ti-o zic mai bine dar femeia aia nu vrea atentiile, afectiunea cadourile tale. Vrea doar sex atât, nu te atasa si nu investi in ea asa doar o alungi.
Nu o cunosti.Ea nu e genul ala de persoana.
Cat timp vorbeam am simtit o dragoste sincera.Se vedea din ochii ei si din felul in care se comporta.
Brusc, s-a distantat de mine. Nu inteleg de ce.
Cel mai probabil tu ai fost antidotul pentru ca ea să treacă peste despărțire. Faptul că i-ai cumpărat cadouri, și că i-ai oferit atenția ta, a fost semnul clar de a te băga în friend-zone.
Prietene îți spun sincer, ea te-a ținut pe lângă ea, până și-a găsit alt partener, de care tu habar nu ai.
Dacă vrei să ieși din friend-zone, combină-te și tu cu o gagică, și așteptă reacția. Una dintre chestiile prezente între femei este rivalitatea, imediat cedează când simt că cineva le ia locul.
Trebuie să înțelegi că toate chestiile de care spui tu, trebuie duse la un alt nivel. Dacă stai doar în perioada aia în care te privești în ochi, dar nu te săruți, și nu faci sex, nu se leagă nimic!
Vorbesc din proprie experiență!
Si eu trec exact prin acelasi lucru cu o colega de lucru... unde si eu o iubesc enorm doar ca in cazul meu ea are deja o relatie unde este oarecum fericita si am decis sa raman cu ea la stadiul de prieteni buni desi mi se pare femeia ideala am acceptat cumva ca nu se poate. Daca in cazul tau tipa nu mai este cu nimeni cred ca ai toate motivele sa incerci macar sa te apropii si mai mult de ea pentru ca poate mai tarziu o sa iti para putin rau ca nu ai facut-o dar acum doar tu stii care este relatia ta cu ea si care sunt limitele dintre voi doi.
Sper sa reusesti sa o faci sa te iubeasca cat o iubesti si tu pe ea .
Mutubal întreabă: