| mihaela_3003 a întrebat:

Iubesc destul de tare un baiat am invatat citva timp intr-o scoala acum nu mai invatam dar ne intalnim foarte des si mai schimbam cite o vorba.decurind s-a despartit de prietena sa desigur ca m-am bucurat insa peste putin timp m-am dus la disco acolo pot spune ca am petrecut toata seara impreuna totul era ca in vis pentru mine dupa ce s-a terminat disco s-a oferit sa ma duca acasa. ajungind liga apartamentul lui mi-a zis sa intram eu eam refuzat a dorit sa facem dragoste ear eu l-am lovit si am plecat singura nu stiu de ce l-am lovit. spuneti-mi am procedat corect? mersi anticipat.

3 răspunsuri:
| dede16 a răspuns:

Mie mi se pare corect ceea ce ai facut. Nu stiu, dupa parerea mea o femeie care are ceva in cap nu se lasa asa pentru prima seara.
Draga mea, nu cred ca era vorba de dragoste ci de sex. Dragostea se face atunci cand exista sentimente dn partea ambilor parteneri si cand exista totusi o durata a relatiei.
Deseori "one night stand" cum se numesc chestiile astea, tin doar pentru 2 ore cel mult.
Incearca sa te impui si nu ii permite oricarui "baietas" sa te calce in picioare.

| ღ {кαтαℓуηα} ♥ a răspuns:

Da laughing esti tare laughing infine se vede ca baiatul te place

| aangelia a răspuns:

Nu esti pregatita. Cred ca ai procedat corect happy