| zarkon a întrebat:

Iubesc două fete, si ele mă iubesc pe mine, am şi făcut sex împreună, toti trei, ne întelegem bine toti trei, şi ne acceptăm uni pe alti.Credeti că e ok o astfel de relatie?

Răspuns Câştigător
| ary a răspuns:

De ce nu? Din moment ce va acceptati unii pe altii. Ce baiat nu viseaza sa aiba o astfel de relatie? happy

23 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Iubirea e inteleasa diferit de fiecare persoana in parte. Pt tine aceast trio este iubire, pentru mine nu ar fi!

| Elena1234456 a răspuns:

Nu le iubesti pe nici una daca faci asa ceva. O persoana indragstita nu vede nimic fara partener/partenera, nu accepta sa o imparta cu nimeni si nu se vede cu altii.

| shtephie a răspuns:

Nu este ok!

| aniriiiiii a răspuns:

Lol straight face parerea mea e ca nu! nu ai cum sa iubesti doua femei deodata, nu-i iubire, e atractie fizica si atat.asa cred happy

| evelynne a răspuns:

Dupa parerea mea asta nu e iubire...Cand iubesti vrei ca pers. respectiva sa fie numai pentru tine, sa nu o imparti cu nimenihappy

| lOllipOp a răspuns:

Asta nu e iubire, e pasiune, e doar sexwinking.

Este o diferenta de la cer si pana la pamant.
Aceasta nu se poate numi nici o relatiewinking, o relatie este intre un baiat si o fatawinking.
Este ok. daca vreti sa incercati tot felul de nebunii dar asta nu inseamna ca va iubitiwinking ca intr-un cupluhappy.
Si ca o intrebare.
- ai d gand sa le pastrezi pe aman2?laughing EU UNa nu prea cred ca vei reusiwinking.
Daca vei vrea si iti vei dori ceva serios pe viitor trebuie sa te limitezi la una singurahappy.winkingNu cred ca vreuna dintre ele ar accepta sa fie pe locul 2big grin asta in caz ca te IUBESTEwinking

papawave

| anduta160 a răspuns:

Sincer...nuwinking!

| Christina a răspuns:

Nu e ok, aici nu e iubire. Cand iubesti nu il imparti pe cel iubit/a cu altcineva. Cand e vorba despre persoana iubita esti egoist/a si nu accepti ceea ce faci tu. In situatia voatra poate e doar interesul de a face sex.

| B3belusha a răspuns:

Uh le ubejty pe amandoua, iar odata ce ati acceptata sa faceti menaj-a-trois laughing inseamna ca si ele accepta ideea sa te imparta*
Mey dar uh gandejte-te:
Pe cine din ele ubejti mia mult?
Ty-ai dori sa ai o relatie *mai normala* sa zic asa, adica sa fii numa cu o singura fata si sa te *daruiejti* numa uneia?
Ity place situatia in care esti?
Te-ar influenta parerile celor din jurul uh - te-ar face sa te simty najpa- (presupun ca totusi daca cine afla d chestia asta normal ca te va comenta)?
Raspunde-yt la intrebarile stea singur, si decide, e ok, din punctul uh d vedere, te simty bine asa,. si pune-te in locul uneie. adica, uh sa fii cu o fata pe care o iubejty, iar ea sa fie la randul ei cu 2 baieti. Cum te-ai simty jtiind ca o mai *imparty* cu un baiat? *parerea meah, nu as fi de acord si nu as considera o relatie ok daca ar trebui sa-mi impart ubithu cu alta straight face
Orikum, Succes happy *pana la urma gandejte cu inima, nu cu capul big grin

| zarkon explică:

Vreau să specific că relatia noastră nu se bazează doar pe sex, tot ce facem, pe unde umblăm, facem totul împreună, iar până acum nau apărut neântelegeri, de ex. gelozie...etc

| zarkon explică:

Stiu că nu e ok o astfel de relatie, suntem conştienti toti trei că cei din jur ne vor critica şi ştim că aşa ceva nu e normal dpdv moral sau mai ştiu eu ce altceva. Nu stim ce va fi pe viitor, dar momentan ne acceptăm şi ne simtim foarte bine împreună, doar atâta stim, că ne simtim super bine, avem toti trei în jurul a 19
ani, eu 19, ele 18 respectiv 17, 5 ani.

| matrixismyname a răspuns:

Zarkon tati, esti paradis. CUM SA NU FIE OK. Orice relatie cu mai multe fete e OK!$@$%$

| JuStKid a răspuns:

Ce intrebare copaClaughing>.****le ma si taci in pl mea cu intrebari deasatea p tpu.naveai cum sa te lauzi.asta ti-ai dori u laughing

| cotzo a răspuns:

Zark parerea mea este ca atat timp cat sunteti toti trei in regula cu relatia voastra, nu conteaza nimeni si nimic. nu ascultati barfele, alea sunt cele ce va pot destrama. nu le lasati.

| ShaRk_7788 a răspuns:

ASta e lauda curata laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubesti? Pe amandoua la fel? Ele daca te iubesc cum accepta sa te imparta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum observi doar fetele spun ca nu e OK. Baietii sunt de acord toti. Daca la fete le place, WHY NOT?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca va simtiti bine impreuna, si nu apare gelozia, cred ca e ok.Insa sigur peste ceva timp nu va mai fi la fel, p/u ca cineva va renunta la situatia asta.Acesta e un fel de distractie temporara.Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai, mi se pare penibila intrebarea ta! asta nu e relatie, nici iubire. e doar atractie si totul se bazeaza pe sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Impusca-TE! si gata!

| RayOrso6153 a răspuns:

Nu-l mai criticati atat! Si tu ar trebui sa-ti vezi de viata si sa nu mai te"lauzi" atat.

| kyrky a răspuns:

Clar nu laughing

| madalina22 a răspuns:

Sincer nu este ceva normal dar totusi nici ceva foarte anormal totusi tu va trebui sa faci o alegere corecta cu care sa ramai