Iubesti doua fete.nu se poate,doar pe una din ele poti sa o iubesti cu adevarat, nu zic:se poate sa simpatizezi doua fete in acelasi timp, dar nu sa le iuebesti.Pe care sa o alegi? alege-o pe cea cu care te simti tu cel mai bine, indiferent daca e mai frumoasa sau mai de gasca, important e ca ea sa te placa.Incearca sa petrici cite ceva timp cu ambele si vei cedea cu care iti place mai mult, cu care e mai interesant etc, inseamna ca aceea e fata potrivita! succese! funda?
In primul rand nu o iubesti pe nici una.
si nu e pe care o alegi tu. daca lor nu le place de tine atunci degeaba alegi))))).
Nu am inteles nimic, dar cred-ca sunt de-acord cu tine. Alege-o paia care iti place, care iti zice inima. Nu decidem noi. Afla si tu mai multe despre ele si dupa aia.
Pai, eu iti recomand sa o alegi pe fata cu care te simti cel mai bine.Cea care vorbeste cu tine, cea care este prietena buna cu tine, cea mai sociabila.Este foarte simplu.
Nu conteaza aspectul fizic la o persoana.Conteaza atitudinea si caracterul.
In zadar e o persoana frumoasa cand nu stie sa se comporte cu cei din jur.
Alege-o pe aia de gasca. Ce mosu' te faci numa cu frumusetea?! Te plicti,ca stai cu ea numa din interes, nu pentru cum e ea, pe cand cealalta e prezentabila si mai e si de gasca.
Tu alegi. Dar daca le vrei pe amandoua, ramai fara niciuna. Te asigur.
Akma, nu are rost sa fii cu una numa pentru cum arata, atunci nu o placi, ci le plac ochilor tai cum arata. Pe cand cealalta, daca vei fi cu ea, nu vei fi din interes.
Deci alege-o pe a doua, parerea mea.
Fata babei cu fata mosneagului... daca stii povestea gandeste-te cine merita aleasa, cea de gasca sau cealalat care nu prea e de gasca.ATENTIE! SE poate intampla si invers ca cea de gasca sa nu fie cum crezi u iar cea mai putin de gasca sa devina o fata coll.Analizeaza situatia si pune-le la grele incercari si asa vezi care e pentru tine
Dar macar una dintre fete te place sau te cunoaste?
eu zic pe cea de gasca ca daca e mai vorbareata si se impaca bine cu lumea ar trebui si tu
Cred ca asa o sa fac o so aleg pe cea de gasca mersi la toti si bafta la toti in continuare
Byanka_6376 întreabă:
Mutubal întreabă: