Urca'te pe motor da'i viteza maxima si opreste'te intr'un copac , esti nebun frate? cum sa t omori pentru o pi.zda? las'o dq in lume st miliaone de fete, nu e nci prima nci ultima fata, hai capu sus, ea o sa vrea odata si odata sa fie cu tine si u nu o sa mai vrei si atunci o sa realizeze ce a pierdut HAI BAFTA, sper ca te'am ajutat
Fii atent : cand m-am indragostit prima data de o fata am zis ca nu o sa mai gasesc niciuna ca ea..si ca de obicei m-am inselat amarnic..au trecut cam 6 ani de cand ne-am despartit si sincer acum nu mai simt nimic pentru ea..in schimb atunci pe moment si la 1 luna eram distrus, nu aveam chef de nimic. vei intalni una si mai frumoasa decat ea..iti garantez asa am facut si eu..sunt o gramada de fete in toata lumea..incearca sa nu asculti muzica trista, intri intr-o depresie si mai mare..trebuie s-o uiti..ai sa-mi multumesti dupa. si in legatura cu suitul pe motor si sinuciderea doar fraierii si lasii se sinucid.sunt criminali, puscariasi ce au primit pedeapsa pe viata in inchisori si nu se sinucid.crezi ca ei nu au stat sa se gandeasca : ba ce viata mai am eu inchis aici..mai bine mor. oameni bolnavi cand le spun doctorul : mai ai 1 luna de trait.ar putea sa se sinucida ca sa nu se mai chinuie.dar nu isi traiesc viata pana la ultima secunda..si tu vrei acum sa-ti iei viata pentru o pi**a? fi tare prietene nu merita! capul sus
Poate ea are un motiv aparte pentru ca nu vrea nici o relatie cu nimeni, poate ar fi kazul sa ashteptzi putin, pentru ai da ei timp ca sa se mai gindeaska, poate a avut o relatie nereushita cu candva si acum nu mai are incredere in baieti, totusi cred ca este kazul sa ashteptzi puntzin si sa nu iai decizii pripite
Poi iAngel, in primul rand... incearca sa uit cu ea cu intetisorul, dintr-o data no sa reusesti! Iao incet, iesi cu prieteni la cafea, suc. Incearca sa cunosti fete noi. Poate, adica sigur o sa gasesti una care o sa iti placa, si in momentul ala o sa uit de fosta iubire. Te asigur eu, dati intalnire cu alte fete, simtete bine. Si o sa uit.
Cu drag Alex.