| NoMoreTimeForLove a întrebat:

Iubesc foarte mult o fata dar imi este teama sa i zic...as face orice pentru ia, mi-as da si viata pentru ia si vreau sa i arat ca o iubesc cu adevarat, va rog spuneti-mi cum sa ii arat.

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Pentru "Ea" nu pentru "ia" happy Tu zici ca ti-ai da viata si ca o iubesti cu adevarat dar nu esti in stare nici sa iti faci curaj sa discutati nimicuri? Una zici si alta faci...Nu trebuie sa-i juri iubire eterna asa din senin, intai stati de vorba, va cunoasteti, incepeti sa iesiti si mai tarziu, dupa ce iesiti de cateva ori ii spui ca te simti bine cu ea si ca o placi. La inceput vorbiti despre altceva, vezi ce aveti in comun. Daca-ti place cum arata nu inseamna ca o iubesti cu adevarat. Inainte sa o inviti la o inghetata vezi sa aiba si ea motive sa te placa, fii curajos si spontan.

6 răspunsuri:
| DorelSudoru a răspuns:

Esti de fapt un prost care nu stie ce vorbeste...iti zic eu ca poate chiar ti se rupe inima dupa ea dar nu ti-ai da viata la propiu... daca da esti doar un gunoi.
Cum sa ii arati pai ii zici pe mess sau mesaj, mai nou si pe facebook daca crezi ca nu ai sanse incearca macar sa fi prieten cu ea si atat...

| xButterflyxX a răspuns:

Prin fapte ii arati happy. Incearca sa te apropi de ea, vezi ce parere are despre tine.tongue

| Gh0s7d4n a răspuns:

Idem cel de sus... spune-i intre 4 ochi nu astepta sa te tradeze un prieten care stie

| MadnessCaffe a răspuns:

Daca ai face orice pentru "ia" incepe prin a invata sa scrii corect.

| niki a răspuns:

Pentru inceput se scrie EA, nu ia! mai invata despre cratime unpicut si apoi despre fete si IUBIRE

| Chocolatte_8068 a răspuns:

Depinde. daca arati bine si esti cum vrea ea se uita la tinelaughing...adica mai intai trebuie sa te remarce rolling eyes. nu iti fie teamahappynu ai de ce.
incearca sa aflii daca te place si ea happy daca te place Sarut`o directlaughing) daca nu. las`ohappy