Eu zic sa o saruti si daca sta sa vb cu ea serios si sa o intrebi daca tine la tine. si daca baga iar chestii ca "nu ne potrivim" sau "a fost doar asa" sa nu o crezi ci sa o mai saruti o data si apoi sa o intrebi "la asta dc ai stat?(sau cv de genu)". pana la urma trebuie sa recunoasca. bafta:X
Prietene,o fata care se respecta nu te accepta din prima niciodata. (asta cand ti-a spus ca nu poate fi nimic intre voi). daca ulterior ea tea sarutat e clar tu acum vb. cel mai bine cu ea pe mes si invit-o la teatru sau la un film undeva daca ea accepta e clar. mult succes
Da, te vrea sigur, altfel nu se intorcea la tine sa zica: hei vrei un sarut? cand a zis ca nu o sa fie nimic intre voi 2, poate a zis asa. de rusine ca e mai mica
Mai asteapta... Eu cred ca te place atat timp cat te-a sarutat. Chestia asta cu rebel-linistit, poti sa o ignori. Extremele se atrag, nu? Parerea mea este sa nu insisti foarte mult la ea deoarece v-a spune ca esti obsedat sau chestii, ci ai putea sa o lasi mai moale si sa ii dai doar de inteles ca ai vrea ceva, prin anumite gesturi, dar discrete. Asa o vei face sa te vrea ea pe tine. Succes! :*
linarkfts întreabă: