| iloveyoututza a întrebat:

Iubesc
Iubesc o fetita, vreau sa ma insor cu ea,
ce sa-i spun? cum sa-i spun?
iubirea mea., vrei sa te casatoresti cu mine? ce cuv sa-i zic
mersi anticipat

7 răspunsuri:
| didiDia a răspuns:

Din moment ce ai planuri de casatorie, ma gandesc ca ai o anumita varsta. Nu cred ca este bine sa iti dam noi o reteta de cerere in casatorie. Momentul cererii in casatorie este unul deosebit si sunt sigura ca vei gasi cuvintele potrivite pe care sa i le spui, fara ajutorul nimanui. Va fi ceva spontan, din inima si frumos, nu-ti face griji. Totusi, ca sa nu zici ca nu ti-am dat nici o idee, iti voi puncta cateva lucruri: ai putea sa-i zici inainte foarte scurt ca de cand sunteti impreuna, (x ani) esti foarte fericit, ca vezi ca va intelegeti foarte bine, va completati reciproc, ca ati trecut impreuna cu bine prin bucurii si tristeti, ca esti foarte bucuros ca ea a aparut in viata ta si ca ti-a schimbat-o radical in bine. Dupa toate aceste lucruri, ai putea sa-i spui ca ti-ai dat seama ca ea este femeia langa care sa-ti petreci restul vietii (sa intemeiati familie, sa aveti copii+ alte planuri de viitor). Iar apoi o vei cere efectiv in casatorie,,Vrei sa fii sotia mea?" Ceva de genul asta am in minte.

P.S.: Nu stiu cum vorbiti voi unul cu altul (adica daca folositi diminutive de alint,, pisicuta'',,, iubit'' etc. sau nu le folositi). Prin urmare, iti recomand sa te exprimi cu acelasi stil de exprimare cu care ea e deja obisnuita. (Sper ca ai inteles la ce ma refer.)

| alyzee a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa faci ceva cu adevarat special atunci cand o ceri in casatorie, ceva ce va tine minte toata viata. Incearca sa cauti pe internet idei de cerere in casatorie, sunt sigura ca ai sa gasesti, asta in cazul in care nu-ti vine tie vreo idee, ceva care sa fie mai reprezentativ pentru voi.

| Casa a răspuns:

Salut,sper sa fie cum spui tuu!

| sebysebastian a răspuns:

Asteapta sa te ceara eahappy

| Stellinha a răspuns:

Si ea te iubeste foarte tare, si vrea sa fie sotzia ta big grinbig grin
Love you

| iloveyoututza explică (pentru Stellinha):

Vrei sa te casatoresti cu mine?