| justifyme a întrebat:

iubesc mult un baiat,

nu stiu daca ma place

el m-a intrebat : m-a provocat denisa sa te pup pe obraz, imi dai voie?

eu am zis : ok

si m-a sarutat asa ca un fulg

apoi peste o saptamana m-a provocat si pe mine si eu l-am intrebat si el mi-a dat voie, dar la celalalte fete nu le-a dat voie...:X

in ore imi face cu ochiu'

in ore imi zambeste uitandu-se in ochii mei

mereu ma face sa rad pe seama altora si a lui

e un scump cand face asta love struck:Xlove struck

ce spuneti : ma place?

si-a dat seama ca-l plac?:X

cum sa fac sa-si dea seama ca nu vreau sa ii zic :X

e cel mai frumos, iubit, istet baiat din clasa, toate fetele il plac si din nefericire si eu...

nu pot face cu ochiu' cat m-as stradui nu-mi iese! as vrea sa-i fac si eu.

oare se teme sa-mi spune ca ma iubeste daca ma iubeste, ca mai multi baieti m-au intrebat daca vreau sa fim si eu i-am refuzat, oare se teme sa nu-i zic si lui asta?

repede funda si vot

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Posibil să-i fie teamă de tine dacă pe ceilalți i-ai respins.
Trebuie să mai comunici cu el, dar să fii cu mare băgare de seamă, te ia valul și nu se știe.
Pa, pa.

| TitiDrLove a răspuns:

Cred ca se teme intr-adevar! Poate ca e timid si inca nu are suficiente dovezi ca tu il placi si ca nu se inseala. Imbratiseaza-l, ia-l de mana. nu ai de pierdut nimic.macar sa vezi cum reactioneaza! Chiar de nu ar dori o relatie tot nu va refuza o imbratisare sau o strangere de mana! Dar daca roseste, zambeste iti vei da seama ca el chiar te place. Apoi poti sa il intrebi ce parere are despre tine, dupa care ii spui ca il simpatizezi(sa nu ii spui ca il iubesti)! Si de aici cu siguranta el va continua treaba...

| TheSupreme a răspuns:

De ce nu incerci macar sa-i zambesti? du-te la oglinda si fata cea mai draguta fata pe care o poti tu, dupa care obishnuieshtete cu ea si cand vezi ca te priveshte zambeste-i si tu ( nu trebuie neaparat sai faci cu ochiu').

| ServanaAtoni a răspuns:

Scrii superb.
spune-i ca il placi

| Deni7 a răspuns:

Dupa cum zici tu pare ca te place.Ar trebui sa vorbiti mai mult, sa iesiti impreuna.Dar totusi ar trebui sa il cunosti foarte bine, pentru ca de foarte multe ori aparentele inseala si nu iese prea bine.
Poate ca ar trebui sa-l intrebi daca simte ceva pentru tine cu adevarat.Sau sa-i spui ca-ti place de el intr-un mod mai diferit decat simplul: "imi place de tine".
Uite cum am facut eu.intr-o zi am primit un mass cu o chestie de genul : ce vrei de la mine: 1. nu stiu ce.2.nu stiu ce.si asa i-am raspuns ca vreau un sarut, o imbratisare si inca ceva(dar nu mai tin minte) si m-a intrebat mirat: de cand? :O.
Iti doresc succes:*
Aaaa...si...sa stii ca eu nu i-am dat nicio provocarelaughing

| AzzzY a răspuns:

Hmm, pai dupa mine, tu trebuie să faci primul pas! Stiu ca nu-i usor dar in ziua de azi daca vrei ceva trebuie ca sa'l opti singura. Pai baiatul, hmm. ii place de tine, pote ii un pic rusinos cu tine pentru ca nu stie cum sa vorbeasca si cum sa se comporte cu tine. Pote daca tu ii faci sa inteleaga ca si tie iti place... big grin Ai inteles nu?
Funda? Sper ca te-am ajutat.

| Elenush_2511 a răspuns:

Nu cred ca el se teme ca ii vei spune si lui ca nu vrei sa fi cu el pentru ca don cate am inteles eu el te plec daca tea sarutat ca un fulg cum ai zis u daca se uita in ochii tai si daca iti zambeste cred ca asta e un semn ca te place

in privinta asta cred ca ai putea sa te duci sa intri mai mult in vorba cu el si sa vezi ce crede despre tine