| catalincatalin2000 a întrebat:

Iubesc o fata cum sa-i spun? repede raspundeti va rog am nevoie de ajutorul vostru!

7 răspunsuri:
| CapitanuSemafor a răspuns:

Iesit la intalniri "nevinovate" de vreo 3-4 si fii...cum esti tu/cum ii place ei. In orice caz, sunt sanse sa isi dea seama singura iar apoi iti va fi mai usor. Daca ii spui din prima o sa pari ciudat.

| Mrrrrr a răspuns:

Ii spui ce simti cand o vezi.Totul vine din suflet, nu putem noi sa iti zicem "zi asta:sti.eu bla bla bla".
Chiar si un simplu"Te iubesc!" e de ajuns. Dar fii atent, spune-i in fata! nu pe mess sau la telefon sau alte chestii...
Good Luck si sa imi zici cum a decurs!

| ateuNEGATIV a răspuns:

Sfatul meu ca si eu am trecut prin asta nu pierde timpul si spune-i cat mai repede mai bine comunica cu ea nu o speria cu complimente eu daca as fi fata nu as crede asa usor in declaratii, comunicarea, fapte, cadouri, umorul, pasiuni asemanatoare mergi cu ea la plimbare poate doar o placi poate doar esti obsedat de ea, iubirea e cand stai cu o fata o perioada, la tine e placere care trece repede, eu spun sa-mi urmezi sfatul macar incearca daca isi gaseste pe altu vei regreta mereu daca te respinge macar ai incercat nu te grabi in declaratii ok?

| BLeur a răspuns:

Frumos, cheam-o afară sau spune-i pe mess să ieşiţi pe afară, şi îi spui faţă în faţă ceea ce simţi pentru ea.

| Plamada_Daniel_1997 a răspuns:

Ii bagi degetu in cur

| hora1992 a răspuns (pentru Plamada_Daniel_1997):

Nu vreau sa spun cemi bine in minte despre tine straight face

| Miru21 a răspuns:

Spune-i in fata si gata. Probabil nu i-ar placea daca ai incepe sa te balbai si sa zici toate minunile lumii. Asa ca scurt si la obiect ar fi cel mai bine. Mult succes! :*