Dacă iubeşti două persoane în acelaşi timp, alege-o pe a doua. Daca o iubeai pe prima, nu ar mai fi existat a doua.Cam asa e si in cazul tau, din punctul meu de vedere daca fetei respective i-ar fi pasat de prietenul ei probabil nu se uita si la altcineva..Totul depinde de ea. poate ea si prietenul ei trec printr-o perioada mai dificila, nu e neaparat sa fii tu motivul despartirii lor.Bafta.
E urat sa furi femeia altuia! Ce fel de respect fata de masculinitate ai, daca tie ar incerca cineva sa-ti fure iubita(pe care n-o ai).
Esti sigur ca vrei asta? Daca se desparte de el pentru tine, nu la fel de bine ar putea sa se desparta si de tine pentru altu`? Gandeste-te bine la asta. Daca vrea sa se desparta de el, sa se desparta pentru ca nu simte nimic pentru el sau pentru ca el a gresit, in niciun caz pentru tine... Sper ca te-am ajutat! Toate cele bune!
Nu ai inteles intrebarea, sau de fapt nu am formulato corect
Pai ce anume vrei sa spui? Stiu ca si eu cand eram mai mica m-as fi simtit flatata ca cineva sa se desparta de prietena ca sa fie cu mine... Dar acum nu mai am incredere in asemenea persoane. Asta incerc sa iti spun.
Inteleg!
Cred ca Crina merita funda
Daca se desparte de el pentru tine, raspunsul este evident. Dar pentru ca asta sa se intample, asigura-te ca va incepe sa se gandeasca mai mult la tine decat la el.
anonim_4396 întreabă: