Ii faci cunsotinta la prietenul ei cu mascatii! sa vezi cum o lasa! Cataline eu cred ca fata nu spune adevarul 100%! nu e bine sa te bagi in relatia lor; ai putea pati la fel si tu mai tarziu, nu e bine asa! daca chair te iubeste va veni ziua in care va veni al tine si ve-ti trai o iubire magica! daca nu prietene las-o in pace si cauta alta fetita frumoasa! sunt destule! CE este al tau este pus departe!
Buna Catalin. sa stii ca depinde atat de cat de mult il iubeste cat si de cat timp sunt impreuna. poate ca intr-adevar te iubeste dar daca intre ei e ceva mai mult timp ii va fi greu sa renunte. totusi tot ce poti sa faci dupa parerea mea este sa te porti frumos cu ea si sa ai rabdare sa vezi ce alegere va face. timpul le va rezolva pe toate. dar ai grija sa nu cumva sa trebuiasca sa astepti ani buni dupa ea, iar dupa aceea sa iti dai seama ca puteai in tot acest timp sa iti faci o prietena. deci ai grija ca fericirea sa nu treaca pe langa tine, iar tu sa fi atat de orbit de aceasta fata incat sa nu o vezi. bafta si sper ca raspunsul meu sa te ajute macar putin.
Dragos are dreptate pi****a aia o sa faca exact la fel si cu tine, cand o sase plictiseasca de tine o sa faca la fel, o sa caute sa te inlocueasca o sa probeze 2 3 si ala care o sa'i placa mai mult probabil o sa'l aleaga si nu o sa stii tu dc totul merge perfect si dintr'o data ea nu mai vrea ! Te sfatuesc sa o lasi in pace chiar ii urat ce faci tu, nici tie nu ti-ar placea ca alt sa iti ispiteasca prietena:pavantajul tau mai mare fata de el ar putea fi ca esti mai nou in viata ei probabil si ii starnesti mai mult interes si curiozitate daca o sa se inalneasca cu tine de el o sa se cam plictiseasca ! Dar la fel v'a face si cu tine intr-o zi ! Chiar ii urat sa incerci sa o desparti de ala... daca totusi vrei incearca sa o faci sa fie cat mai atrasa de tine da fara sa spui si sa faci lucruri ne la locul lor gen sa incerci sa o saruti sa'i spui tot felul de lucruri etc Bafta, si eu am mai facut din astea am mai pierdut cate o noapte sau zi cu cate- fata cu prieten si chiar aveam prietena in mom alea si imi cam pare rau acum dar nu de prietenul lor ci de prietena mea cu care am fost pe moment te crezi barbat da dupa iti dai seama ca nu-i mare jmecherie. Bafta :X
Daca o iubesti, las-o in pace pana se desparte de el. Dupa ce se desparte incearca sa o consolezi si incetul cu incetul deveniti prieteni-prieteni f buni- si poate impreuna. Asta e parerea nea. O zi buna!
In primul rand, fata aia nu va iubeste pe niciunul dintre voi. Cred ca se joaca mai precis. In locul tau as avea 2 variante : 1. Ori o las pe ea in pace stiind ca se joaca cu mine. 2. ori ii spui verde in fata ca daca nu il paraseste pe ala nu mai vorbesti deloc cu ea.
Frate scapa de ea, incearca sa o uiti, sunt femei cat vezi cu ochii, las'o mai moale cu faza gen "o iubesc" nu este ultima femeie de pe pamant!
KatiMe27 întreabă: