| vladila a întrebat:

Iubesc o fata de fapt sunt 2... dar eu nu stiu pe cine sa aleg +ca nu stiu daca o fata are pe cineva sau daca amandoua au iubit asa ca vreau sa o fac sa ma plac cum fac asta.
P.S am 12 ani big grin

Răspuns Câştigător
| AndyLavy a răspuns:

Intereseaza-te daca au prieten, apoi poti intra in vorba cu ele, si vezi care te place. daca te place vreuna, cunoaste-le mai bine, sau cel putin incerarca, si apoi vei stii pe care sa o alegi.
Nu exista iubire la 12 anii..stai linistit, poate doar le placi, si-n plus, nu poti iubi 2 persoane in acelasi timp.

| unknøwn a răspuns (pentru AndyLavy):

Poţi iubi şi 10 persoane în acelaşi timp. Doar că o faci într-un mod diferit, special pentru fiecare caz.

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei un raspuns simpluu? Lasa-le p'alea si cauta-ti altawinking

| Demonull a răspuns:

Du te n c.h.i.z.d.a m.a.t.i de PLOD!

| vladila explică (pentru Demonull):

Marsi in... vb frumos

| Demonull a răspuns (pentru vladila):

Marsi... laughing) teme de vacanta nu ai?

| vladila explică (pentru Demonull):

Du-te-n *** matii de plood ii zici lu mata om prost Moldovanu' dracu luatias neam in pl om retardat

| BlakeLively a răspuns:

Citeste o carte, lasa Internetul si televizorul! CHILL.

| MissJJ a răspuns:

Nu iubesti pe niciuna, iti plac doar, sau vrei atentie din partea lor.N-ai nevoie de seriozitati la varsta ta asa ca du-te cu amandoualaughing

| Copiliţă a răspuns:

- Intai intereseaza-te daca au prieten, si vezi cu ce ramai! :3

| AndrewAndy a răspuns:

Ai de **** me ma copchile....mai stai si te joaca cu puta-n nisip inca vreo 3 ani si apoi vei sti sigur ce sa faci.

| CarolineArina a răspuns:

Pfff. Si cand te gandesti ca aveam de gand sa-mi obosesc degetele pe tastatura sa-ti dau un raspuns complex, dar cand am vazut cati ani ai...
Puni mâna șî învațâ, copchil câ înșepi școala!