| adimancool a întrebat:

Iubesc o fata enorm de mult sau cel putin asa cred..ma simt foarte atras de ea.Eu tot ma bag in seama cu ea, o mai ajut cu o tema cu o minciuna in favoarea ei pnm asa-i la 14 ani zic eu. Dupa mine suntem niste firi total opuse:eu ador matematica,ea nu,ei ii place romana mie nu, ea asculta melodii siropoase eu ascult numa rapp, ea e slabuta eu mai plinut(am vreo 80kg pot sa zic ca mai mult din pacate dar m-am obisnuit cu asta) cam asta e,dar dupa mine aspectul nu e o problema adica pana mea daca o fata e de treaba slaba, grasuta dar nu urata cu draci eu ma consider acceptabil adica sunt tipul de baiat prieten cu toata lumea big grin dar nu stiu cum sa ma apropii de ea, o mai iau in brate asa in gluma cand mai ia note proaste sau e trista si ma respingecrying( mi-a zis odata ca nu vrea sa se creada ca suntem impreuna si treaba asta ma uimilit si dezamagit in acelasi timp.Imi place de ea pentru ca e frumoasa, e de treaba si la fel ca si mine are o doza de nebunie care o elibereaza in doze mici ca sa zic asa.Eu cred ca ei nu prea ii convine aspectul ca na nu prea am vazut oameni care sa se indragosteasca de caracter dar ne cunoastem de la gradinita cam stie ce imi poate capu' astept niste sfaturi dar nu de genul :zii ce simti, vorbeste cu ea, in opinia mea asta e un mare refuz mi se pare ca as fortao sa fie cu mine si in plus mas simti stanjenit la scoala

3 răspunsuri:
| Brunette67 a răspuns:

Hei, nu te mai simti prost :*. Chestiile cu materiile nu e deloc importanta. O relatie nu se bazeaza pe placerile comune ci pe pasiune. Nu te simti jignit de aspectul tau fizic. Nimeni nu e perfect, iar dacă va trebui vreodata sa te schimbi trebuie s-o faci pentru tine nu pentru altcineva indiferent cat de mult l-ai iubi.
Cel mai bine ar fi să vorbesti cu ea si sa-i spui ce simti ca sa te eliberezi. Dacă te place bine, dacă nu asta e. cel putin nu-ti mai piezi timpul facandu-ti sperante. Iar stanjenit nu ai de ce sa te simti pentru că ai avut curajul sa-i zici, ai fost barbat intr-un cuvant. Iar cei care vor rade de tine nu te merita si nu valoreaza nimic. Bafta! happy

| Gabriella_Vincze_1989 a răspuns:

O sa cresti mai mare si o sa vezi eltfel lucrurile cu iubirea.Pana atunci fii cu ochii in 4 si stai cuminte in banca ta...

| Andreea010100 a răspuns:

Hey. Eu sunt fata si stiu ce le place fetelor. Baietii trebuie sa curteze fata si sa insiste oricat de neinteresata ar fi fata. Si mie imi facea un baiat asa si ma tot intreba daca il plac si pana la urma a inceput sa imi placa de el numai pentru ca tot insista.