Dar poate inca il iubeste pe el.De fapt mai mult ca sigur inca il mai iubeste pe el.Se cunosc mai bine, au mai fost impreuna, poate sunt inrtadevar o pereche. Tu ai fost cel mai probabil o consolare a ei, nu cred ca te iubeste.Lasa-i sa fie fericiti.Vei fii si tu.
Buna, gandeste-te putin la tine, nu te lasa tu umilit ca nu meriti asta.Adica cum asa? A fost cu tine cat a fost acela in Italia si acum ca a venit si a cautat-o te lasa pe tine te izbeliste...nu merita sa pierzi timpul cu ea, sa o cuceresti asta ca nu poti sa ii comanzi inimii, poate ea il iubeste pe acel baiat si de aceea tu ai fost consolarea ei, oricat ai tine la ea, mai bine las-o ca iti va fi mult mai bine decat sa ai tot tu de suferit si nu meriti sa suferi.Mai sunt fete si cel mai bine sa iti indrepti privirile catre altcineva, ea iubind pe altul tie ti-ar fi foarte greu sa lupti pentru iubirea ei, mai ales ca pentru acela are in suflet sentimente, iar pentru tine nu apare a avea, tu decizi daca vrei sa te ti dupa ea, sau alegi sa iti vezi de viata ta, iti doresc numai bine si imi pare rau pentru situatia ta nefavorabila, dar nu fi fraier, las-o ca sunt fete destule, nu cersi iubire, cand poti primi fara sa ceri, dragostea ori e ori nu e, nu se poate cu forta nici cu allceva, ea tinea la el, asta e!
Pfuiii aceeasi chestie am patit si eu ...si cand a aparut "fostul" si mi-a zis ca nu stie ce simte pentru mine sau pentru el i-am zis sa ma lase in pace si sa se duca la el ...cu toate ca fata era foarte frumoasa si culmea era si cuminte si nici nu era materialista iti vine sa crezi?
acum de cate ori ne vedem se uita lung dupa mine si din cate stiu eu nici cu "fostul" nu este. deci se poate sa fi facut o greseala asa ca u ar trebui sa-i acorzi putin timp de gandire si spune`i sa se gandeasca bine ce vrea ca sa nu sufere nimeni. sincer daca s`a dus la el si u esti roata de rezerva mai bine las`o ...eu un nu m`as multumii sa fiu doar rezerva niciodata.
Mrpitbullro Nici aceasta fata nu este materialista si este cuminte, asa ca mata blanda zgarie rau si cainele care latra nu musca