| alex9978 a întrebat:

Iubesc o fata insa nu stiu cum sa ma apropi mai mult de ea.
Problema este ca nu este in clasa cu mine si nu am vorbit niciodata cu ea. Uneori am impresia ca sa uita dupa mine insa nu stiu daca doar mi se pare.
Cateva sfaturi? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Dante30 a răspuns:

Nu poti spune ca iubesti, ci mai degraba o indragesti sa zic asa, A iubi dupa mine unul inseamna sa intelegi aceea persoana 100% la suta iar cum eu tu ea si orice persoana are multe fatade secrete detalii, gandiri, impresii si tu nu le stii atunci de ce spui O iubesc?
Iubirea se creaza in timp iar daca vrei o relatie cu ea scoateti potentialul pe care il ai la iveala si lasa timiditatea si filozofia, Fi DIRECT!
Nu-i spune ca esti frumoasa fa-o sa se simta asa, Nu-i spune esti diferita/speciala fa-o sa realizeze asta.
Nu conteaza ca e in alta clasa pana la urma asa cum, citez "un chinez poate iubi o negresa, o indianca un ateu samd" iubirea nu tine cont de etnie stare sociala etc, fi atent la detalii gesturi felul de a vorbi, cum te priveste ce iti spune, deoarece conteaza, daca veti ajunge intro relatie nu ii spune "te iubesc" laso sa astepte astfel creanduse anxietate si acel "te iubesc " capatand insemnatate la fel si cu fraza"esti frumoasa".
Sper ca toata "psihologia/filozofia" asta sa ajute, Eu unul sunt un romantic de ce sa mint dar mai presus de tot o persoana ce da importanta maxima detaliilor, si crede-ma fetelor le place cand sunt in centrul atentiei, si cand realizeaza ca esti foarte atent/grijuliu cu ea dar nu dus la extrem ca si-o ia in cap!
Peace eventual mai detaliaza situatia, in continuare la acest raspuns al meu.

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Asteapta pana se va hotara ea!

| Immortal69 a răspuns:

Daca ai emotii ii ceva firesc, dar lasa emotiile deoparte si mergi vorbeste cu ea..Incearca sa comunici mai mult cu ea si dupa un timp sa-i zici ca o placi tongue Succes!