| 2PacAlive a întrebat:

Iubesc o fata si ea pe mine.Ea e cu altul acum.Acel baiat cu care este ea este un foarte bun preiten d'al meu.Ea spune ca tine la mine si chiar foarte mult, dar daca s'ar afla ca noi ne iubim vor exista certuri si diferite probleme.Ce sa fac!? M'a intrebat daca vreau ca intr'un sfarsit sa fiu cu ea, eu i-am spus ca da, iar dupa cateva zile imi spunea ca rasp ei la aceeasi intrebare depinde de al meu si asta ma pune pe ganduri.Ea tine la mine? Sau spune da pentru ca se simte obligata?

Răspuns Câştigător
| WhiteLover a răspuns:

Tine la tine dar nu ar vrea sa il raneasca pe actualul iubit, poate e o persoana de treaba si dragut cu ea si nu merita asta, iar ea e pusa intr-o situatie dificila.eu zic sa incercati sa vorbiti cu el impreuna, tu si ea, sa ii spuneti ca este ceva puternic intre voi si ca lui ii vreti tot binele din lume.succes si sper sa inteleaga

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ea tine la tine tot la fel cum tine si la actualul prieten. Stai linistit la coada si atunci cand va fi libera poate te va lua pe tine, pana va gasi ceva mai bun.

| RUDOFL4X4 a răspuns:

Tine la tine

| xDirectioner5 a răspuns:

Tine la tine, dar nu stie cum sa faca cu prietenul ei, ajut- sa treaca si peste asta, atunci sigur o sa te placa mai mult decat te place deja! Iti urez succes!

| Stefan_Laura_1995 a răspuns:

Cand ti la cineva faci absolut orice sa fi cu el indiferent de conflicte sau probleme. Toate astea intr-un final vor trece. Daca va iubiti fiti impreuna. Baftahappy