| alex_5055 a întrebat:

Iubesc o fata si nu stiu cum sa-i zic ca sa se combine cu mine vreau un sfat ma ajutati?

21 răspunsuri:
| eu_4161 a răspuns:

Pai... Daca un prieten de-al tau o cunoaste, ii spui sa se duca la ea...si sa il intrebe daca te place...Si daca vrea sa se combine cu tine...

| Mya a răspuns:

Incearca mai intai sa te apropii de ea(nu ne-ai specificat daca va cunoasteti ca si prieteni, colegi), apoi daca si ea iti da de inteles ca te place... o inviti la un suc, o inghetata, o plimbare si ii spui direct ca o placi si ti-ai dori sa va vedeti mai des si daca se poate sa fi-ti mai mult decat simpli amici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-mi mie adresa ei si poti conta pe mine. E ca si a ta...

| izh56 a răspuns:

Vorbeste si poarta-te cat se poate de sincer cu ea. Invit-o la un suc, la o plimbare in parc, la un film, cumpara-i o floare. Gasesti tu o idee.
O zi buna!

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Dragostea nu combina, dragostea cucereste!

| Frogie a răspuns:

Fi tu insuti... :p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai spune-i ca placi si ca vrei sa fi cu ea ca e frumoasa etc. cheam-o la un suc... film

| crudis a răspuns:

Izh56 cred ca florile is de domeniul trecutului. alex depinde si cum e fata mai rusinoasa mai baietoaica mai nu stiu cum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paii. te apropi de ea i ceri nr de tel. cu ce se ocula

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o problema! Iubesc o fata.am cunoscut-o pe tren si cinv mi-a dat nr ei. si toata ziua am vb cu ea prin mesj
diferite chestii .infine.si am intrebat-o daca are prieten si ea mi-a raspuns ca da. dar nu e relatie serioasa deoarcece prietenul ei sta in carei si etc. eu tot ii faceam complimente ca ii frumoasa. ca ii sta bine cand zambeste si.si ea mi-a spus cas dragut. dar ea este cu 1 an mai mic decat mine.si asta problema ei.am ceva sa fac.ma puteti ajuta? dar ea tot continua sa ma apeleze si sa vb!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii tu insuti, sincer. Cand esti singur cu ea poti sa ii spui; incearca sa o inpresionezi, daca iti spune nu, imprieteneste-te cu ea si mai incearca. Nu te da batut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu aceeasi problema

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu
prostule

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa fii sincer cu ea si sa ai incredere in ea s-o iubesti si scoate-o si u la un suc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zi frate si tu ma placi? si gata sau o inviti in oras si nha o iei frumoswinking vorbiti etc. si nha mai stati si pe urma o iei si ii zici. uite asa a incput sa imi placa de tine etc...big grin si baang un sarut laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place de o fata si nu stiu cum sa-i zic daca vrea sa se combine cu mine o cunost de 1 an si e colega de cls cu mine si suntem buni prieteni si nu stiu cum sa-i zic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Irina te iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii zici la un coleg sau prieten de-al ei sa te combine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah nu te pot sfatui, ca am aceleasi probleme. dar la mine e mai complicat ca a intrat inca un prieten pe fir. dar.nu astepta ca poate fi prea tarziu...ca in cazul meubig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate fii amabil cu ea da sa nu creada ca stai si in limba pentru ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasate la mana ta. du-te la alta.