Pai... Daca un prieten de-al tau o cunoaste, ii spui sa se duca la ea...si sa il intrebe daca te place...Si daca vrea sa se combine cu tine...
Incearca mai intai sa te apropii de ea(nu ne-ai specificat daca va cunoasteti ca si prieteni, colegi), apoi daca si ea iti da de inteles ca te place... o inviti la un suc, o inghetata, o plimbare si ii spui direct ca o placi si ti-ai dori sa va vedeti mai des si daca se poate sa fi-ti mai mult decat simpli amici.
Vorbeste si poarta-te cat se poate de sincer cu ea. Invit-o la un suc, la o plimbare in parc, la un film, cumpara-i o floare. Gasesti tu o idee.
O zi buna!
Izh56 cred ca florile is de domeniul trecutului. alex depinde si cum e fata mai rusinoasa mai baietoaica mai nu stiu cum.
Am si eu o problema! Iubesc o fata.am cunoscut-o pe tren si cinv mi-a dat nr ei. si toata ziua am vb cu ea prin mesj
diferite chestii .infine.si am intrebat-o daca are prieten si ea mi-a raspuns ca da. dar nu e relatie serioasa deoarcece prietenul ei sta in carei si etc. eu tot ii faceam complimente ca ii frumoasa. ca ii sta bine cand zambeste si.si ea mi-a spus cas dragut. dar ea este cu 1 an mai mic decat mine.si asta problema ei.am ceva sa fac.ma puteti ajuta? dar ea tot continua sa ma apeleze si sa vb!
Nikoleta_1433 întreabă: