| TudorGamer a întrebat:

Iubesc o fata! Si un prieten de-al meu vrea sa puna o vorba buna la ea despre mine! CE ar trebui sa spua prietenul meu ca eu sa pic tare? Adica gen el s-a apropiat de tine fa-o si tu..deastea stiti! RAAPPIIDDD PLS!

7 răspunsuri:
| alin334 a răspuns:

Fa si tu gen o Conversație in care tu ii spui tov tau ca "eu tin la ea " Si el sa i arate Conversația respectiva

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ca tie iti trebuie meditatie la romana cel putin si daca ea te poate medita

| Danysan a răspuns:

E destul de simplut sa te faca mare in ochii fetelor. Poate sa zica :Baitu asta e ceva de nedescris cu fata cu care a fost i-a facut toate poftele si Iubit-o enorm dar ea deh.Eu unu nu as putea sa fac ceea ce a facut el pentru ea.Rar gasesti baieti ca el dar acum e singur si nimeni nu stie cine va fi urmatoarea fata.

| Conficker a răspuns:

In primul rand tu nu iubesti o fata ci iti place o fata, in al doilea rand, fetele reactioneaza bine la parerea fetelor. Vrei un sfat bun? DU-TE SI VORBESTE CHIAR TU! Spune-i ce te apasa, fi tu insuti, nu trebuie sa pari tare, trebuie doar sa apari IN PEISAJ.

| MovileanuMariaLaura a răspuns:

Prietenul tau nu ar trebui sa se amestece happy Du-te la ea si intreab-o daca ar vrea sa se plimbe si incetul cu incetul poate... poate... ceva iese

| Pissicuta a răspuns:

Sa spuna despre tine ca esti un baiat bun, cu capul pe umeri care iubeste cu adevarat, care e romantic.Sa-i spuna ca te-ai apropiat mult de ea si ca tii la ea sincer ii vei demonstra si o vei astepta oricat.

| 15cmtocuri a răspuns:

Intrebarea este: ce fata ar vrea langa ea pe cineva ce trebuie sa-si trimita prietenul sa-i spuna? Vrei ca ea sa fie cu tine sau cu el? Ca ai cam gresit metoda.