Lanseaza-te intr-o noua iubire. Exista atatea fete frumoase si corecte. Daca femeia maritata are o relatie intima cu tine inseamna ca nu prea este de calitate.
Cu cat iti prelungesti agonia cu atat mai rau... pune capat o data pentru totdeauna chiar daca o vreme iti va fi foarte greu, o sa treaca, timpul le rezolva pe toate.Si ca sa-ti fie mai usor cauta ca dupa despartie(daca te hotarasti)sa-ti ocupi tot timpul astfel incat sa nu te mai gandesti la ea!
Iesi mai mult prin oras....cunoaste cat mai multe fete si nu te mai gandi la ea totul o sa fie ok
Ea te iubeste? Daca te iubeste inseamna ca mariajul nu mai functioneaza si merita sa lupti pentru ea si nu sa uiti. Asta nu inseamna ca nu e de calitate ci doar ca e extrem de singura si nefericita si ca totate fiintele din lume are nevoie de afectiune si daca nu o are acasa o cauta in alta parte, dar treaba asta nu o pot intelege cei care au parte de fericire, dar inainte sa vb ar trebui sa se gandeasca ca viitorul este inainte si multe se pot intampla, si nu trebuie sa etichetezi oameni.
In astfel de situatii trebuie sa domine ratiunea. Stii ca nu e bine dar totusi continuii. Inseamna ca esti imatur. Nu cred ca ti-ar conveni sa joci in scena asta avand alt rol. Eu de fiecare data cand m-am confruntat cu astfel de situatii am stiut sa fiu rational in primul rand si incet incet a disparut acel sentiment care nu avea ce cauta date fiind circumstantele. Cu timpul vei gasi o iubire fara piedici morale sau de alt gen si vei vedea ca te vei uita la ce a fost acum si iti vei da seama ca ai procedat bine.
In aceeasi situatie sunt si eu.eu am 20 ani, iar ea are 25.sotul ei e unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, are 32 ani, suntem vecini si facem bani impreuna.
intr-o seara el a venit la mine sa vada un film, eu am plecat de langa el si am fugit la ea, fara nici o vorba intre noi, ne intelegeam foarte bine
si nujt cum s-a intamplat ca am sarutat-o
si am plecat inapoi la film.
si de atunci de intalnim, tot la ea, cand el nu e acasa.
nu am ajuns inca la relatie sexuala.
nu vreau sa pateasca ceva.
ce sa fac?