| iloveyoumaria3 a întrebat:

Iubesc pe cineva cu toate ca ne-am despărțit de mult,mi-a făcut foarte multe rele și și a bătut joc de mine dar eu tot îl iubesc,am făcut o gramada de prostii să se întoarcă,vrăji,am sunat și la vrăjitoare,m-am și rugat la Dumnezeu,l am și zăpăcit pe el,dacă nici ritualurile nu au efect e f grav,efectiv nu mi l pot scoate din minte,nu înțeleg de ce,nu știu ce să fac,nu mai dorm nopțile,nu mai mănânc, de dorul lui…nu mai am liniște, am 6 luni de când sunt așa, nu știu dacă o să trec vreodată peste, am slăbit 8kg …oare dacă aș lua xanax m-ar ajuta să mai uit? Ce mă sfătuiți să fac? Pe lângă nici alte relații nu am reușit să îmi fac…parcă e ceva suspect…

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Maturizează-te.

| Violleta2022 a răspuns:

Suspect este ca apelezi la porcarii, ca sa convingi un om cu forta sa te iubeasca, cand ala fuge manacand pamantul de tine, fiindca nu-l atragi si nu vrea sa aiba nimic de aface cu tine, mai ales dupa ce a aflat ca ai relatii si cu taica-su.

| Violleta2022 a răspuns:

Vezi ca toate vrajile si porcariile pe care le faci se intorc la tine intr-o zi si nu vei sti ce te loveste.

Nu-l mai ruga pe Dumnzeu sa te ajute, ca nu exista ajutor pentru tine odata ce apelezi la vraji si alte spurcaciuni satanice.

| iloveyoumaria3 explică (pentru Violleta2022):

M au lovit deja. Am făcut f multe prostii, cea mai mare ca m-am îndrăgostit de taicasu … mă simt oribil pentru tot și nu știu ce aș putea să mai fac cat să fie lucrurile ok

| Violleta2022 a răspuns (pentru iloveyoumaria3):

Indragostitul ala nu-i lovit, stai sa vezi ce va urma cu adevarat...

| iloveyoumaria3 explică (pentru Violleta2022):

M am îmbolnăvit grav de o perioadă lungă de timp

| Violleta2022 a răspuns (pentru iloveyoumaria3):

Dupa cum spuneam, dupa fapta si rasplata, ca umbland cu vraji si alte spurcaciuni, este impotriva credintei si a lui dumzneu si acum primesti ceea ce meriti.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu te juca cu vrăjile. Nu știi unde poți ajunge.

| tunoi88 a răspuns:

Te rog sa imi scrii in privat, o sa iti spun eu ce ai de facut, dar trebuie sa termini cu gandirea asta cu vrajile!

| Florea_Maria__YPcT a răspuns:

Dacă o persoană nu te place nu o poți ține forțat alături de tine, gândește-te puțin cum ar fi să nu mai placi o persoană iar mai apoi să te forțeze să o placi, să fi nebună după ea indiferent de situație ba chiar să mori
Nu știu prin ce treci probabil prin ceva rău dar totuși încearcă și tu să cunoști pe altcineva, să te reîndrăgostești

| iloveyoumaria3 explică (pentru Florea_Maria__YPcT):

Cum să mă reindragostesc când îmi merge f rău cu băieții? De când nu mai sunt cu el n am mai reușit să mi mai fac alte relații, toate date urile mi au mers prost, așa ceva n am mai pățit niciodată …nu știu ce să mai fac

| Florea_Maria__YPcT a răspuns (pentru iloveyoumaria3):

Am trecut și eu prin ceva similar ție, lasă-mă să îți spun ceva, încearcă să dai o șansă unui băiat, ieșiți într-un parc povestiți, plimbați vă, acordă-i și lui atenția care o ai pentru fostul și o să vezi ca te vei putea îndrăgosti și de altcineva nu doar de fostul