Dupa felul in care pui problema, nu cred ca esti nascuta in 1988. Iti place de un baiat si gata: il iubesti. Minte de copila care nu are proprietatea cuvintelor. Daca vrei sa fii respectata, asteapta sa faca el primul pas si nu mai fii tu asa sigura ca il interesezi.
Pai o fi mai timid putin baiatul. Nu e ceva rau. De multe ori e invers . Bun. Pai nu e complicat Fa tu primul pas. Stai de vorba cu el separat si la un moment dat invita-l la un suc sau unde crezi tu ca e mai ok si vezi ce zice. In orice caz nu astepta sa faca el primul pas. Eu am o parere contradictorie multora probabil, dar mi se pare o idee gresita si stupida ca (la modul general, nu ma refer neaparat la tine acum) baiatul trebuie sa faca intotdeauna primul pas. Fata ce cusur are? Deci dupa parerea mea "go for it"! Dictutati! Invita-l! bafta
Pai ncearca sa discuti cu el pe mess sau FB, dupacea cerei un nr de telefon deschide anumute subiecte sa le discutati in mesaje, afla cand iasa de la ore. intreaba-l unde merge. afla ce sport face si unde.
Alexandru_1226 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: