| ayenne a întrebat:

Iubesc un baiat cu 5 ani mai mare. Are 20 ani. E in Italia de acum o luna, ne cunoastem de 1 an. S-a iubit cu verisoara mea, pina acu` ceva timp in urma, prin octombrie s-au desp. Fiind in Italia, am inceput a discuta pe internet ft mult, am devenit buni prieteni, si incep sa-l plac. Mereu radem cu glume de genu "TE IUBESC big grin" chestii, trestii, becusoare. El zice ca nu-s pe placul lui, ansa a spus sa zic baietilor care vor sa se intilneasca cu mine, ca eu ma intilnesc cu el. Ce o insemnind asta?

Răspuns Câştigător
| Logout a răspuns:

Vrea sa te tina de rezerva happy, ia iesi cu un alt baiat, sa vezi cum reactioneaza :p. Daca e intelegator (doar el e in Italia), si te lasa sa fi fericita cu acel baiat, inseamna ca tine la tine, daca face spume tu ce crezi? Eu zic ca in ziua de azi gelozia nu isi mai are rostul, unii baieti cred ca daca sunt gelosi gata te si iubesc, gelozia e din orgoliu, e prostie. Astept raspuns happy Sa imi zici cum a reactionat. :*

4 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Mda macar nu e cu 20 de ani mai mare ca in alte cazuri de pedofilielaughing eu zic sa incerci sa fii cu el ca sa capeti experienta ca altfel nu va invatati minte voi fetele si vei vedea ce se intamplatongue

| Kenichi a răspuns:

Te vrea... are arfe ii trece imediat daca nu ii dai atentie putin... incearca sa nu ii dai atentie o zi si vezi ce zice bafta

| sebysebyca a răspuns:

Tu mai ai vreo verisoara? nu de alta dar dupa ce iti va face papuci si tie sa ramana pe aproape.nu se spune ca rufele se spala in familie?

| Spyrydusha a răspuns:

Nustie ce vrea incearca sa fii indiferenta cu el si vei vedea ca va ajunge el la tine nu sa te rogi tu de el sa fiti impreuna