| Mariamary123 a întrebat:

Iubesc un baiat dar e smecher si nu e vazut bine deloc de altii si nici de parintii mei pentru ca a avut multe scandaluri. Si el ma iubeste ne intelegem foarte bine, doar ca parintii mei nu sunt de acord cu el si nici nu o sa fie vreodata asa mi-au zis. Ce am de facut? Eu am 17 ani iar el 23, sa imi ascult inima sau parintii sad?

Răspuns Câştigător
| Kimye12 a răspuns:

Eu zic ca daca asculti ce-ti zice inima probabil vei fi fericita dar exista si probabilitatea sa te paraseasca dar parimtii tai nu pot oprii ceea ce simti tu daca îl iubesti fii cu el dar daca nu spune-i ce simti si vei fii fericita!

6 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Si cam de cat timp vorbiti voi de ti-ai dat seama ca te iubeste?
Sa fim seriosi, toti stim cum se comporta tipii astia smecheri. Isi bat joc de voi, va lasa cu ochii in soare sau cu burta la gura si dupa plangeti, ca doar de unde sa fi stiut voi ce urma sa se intample.
Trebuie sa il cunosti foarte bine inainte de a face afirmatii de genul"ma iubeste si ne intelegem foarte bine". Asta nu se vede in 2-3 luni de relatie.

| On3St4r a răspuns:

Ești destul de mare pentru a lua propriile decizii, dar nici părinții nu îi poți neglija. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este comunicarea, și nu mă refer deloc la ceartă, vă puneți toți la masă și discutați ce vă deranjează pe fiecare, și încercați să găsiți soluții. Baftă!

| Azµre a răspuns:

Să asculți de părinți!

| Corinaai a răspuns:

Buna Maria, aici e o problema mai delicata, ce sa iti spunthinking daca tii asa mult la el nu incerca sa faci vreo postie, la un moment dat o sa te paraseasca, dar parintii o sa iti fie aproape mereu.
Stiu ca pe fete le atrag baietii smecheri, buni la bataie si chestii de astea...dar tu incearca, stiu ca e greu ...sa ai grija de tine si sa nu te complici. Daca o sa il alegi pe el o sa iti pierzi parintii, altii nu o sa mai gasesti niciodata, nimeni nu o sa fie langa tine asa cum o fac parintii si ei sunt singurii ce iti vor binele. Baietii mai sunt, multi; asa ca tu ai grija de tine, o sa suferi putin dar o sa treaca :d. Aici nu e vorba de parinti, e vorba de ceea ce o sa se intample cu tine, gandeste cu capusorul nu cu inima:*!
Bafta >big grin

| Mariamary123 explică:

Pai eu nu vor sa stau cu el nici gand, dar eu am facut ca mine si m-am vazut cu el pe ascuns. ne intelegem ftt bine si situatia asta ne apropie foarte mult. am facut si dragoste cu el si dupa ce am facut se comporta mult mai frumos cu mine cu cate ca acum suntem la distanta unuld e celalalt dar vorbim si ne simtit lipsa unul altuia.

| Mariamary123 explică:

Offf.e foarte naspa, tot ce conteaza e ca ne intelegem bine cand suntem aman2 si ne simtim in al9-lea cer impreuna.