| lia_6582 a întrebat:

Iubesc un baiat dar el pe mune nu ma iubeste ce trebuie sa fac?

7 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Cand afli sa-mi zici si mie te rog.

| Vizitiul a răspuns:

Fata a spus clar: "il iubesc, dar nu ma iubeste!"
Ce tot veniti cu sfaturi de nici voi nu le credeti?
Domnisoara, dragoste cu forta nu se poate! Intr-o relatie, iubirea, trebuie sa fie impartasita viceversa, in caz contrar, o sa traiesti o iubire patologica. Doresti sa traiesti asa ceva? Nu cred!
Baieti mai sunt, viata merge inainte, nu stagna, nu te impiedica de primul zid.

| Zady a răspuns:

Fetelor, va dau un sfat de baiatcand iubesti un baiat trebuie sa ii dai de inteles ca il placi.in niciun caz ca il iubesti.pentru ca exista riscul ca mai tarziu sa te calce in picioare. ii demonstrezi ca il iubesti cand vezi asta si din partea lui. aveti grija. dar tu spune-i ca il placi si propune-o sa fiti impreunaai avea ceva de pierdut?

| Dobitoc a răspuns:

E cam greu.Trebuie sa-l "cuceresti" sa te dai pe langa el, sa vorbesti, si dupa aia vezi cum se comporta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aratai ca il iubesti cu adevarat dar nu il sufoca un baiat trebuie sa aiba putina libertate vorbeste deschis cu el spune-i ceea ce sinti cu adevarat si sunt sigura ca se va rezolva daca nu simte acelasi lucru pentu tine incearca sa-l uiti succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti deschis cu el sa ii spu ce simti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm!straight face sunt in situatzia ta!sad
il iubesc pe un baiat de aproape 3 ani.nu am avut curajul sa-i spu. dar pana la urma am vb amn2 si a realizat cat il iubescstraight face acum pe mess nu ma baga`n seama si`mi zice: CINE ESTI?crying