| Eaaaaa a întrebat:

Iubesc un baiat de 4 ani si am fost cu el mai mult de un an dar de ceva vreme ne-am despartit.De atunci el nu a mai fost cu nici o fata, eu am mai fost cu baieti dar nu am incetat sa ma gandesc la el sau sa il iubesc.Nu de mult parca incepe sa vorbeasca cu mine si parca e si putin gelos sau nu stiu oare e posibil sa mi se para mie pentru ca tin foarte mult la el? Dar totusi pana acum nu a fost asa cu mine.Si eu continui sa sper ca ar mai putea fi ceva intre noi. A fost primul pe care l-am iubit cu adevarat! Ce credeti ca as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| Cryssy a răspuns:

Buna. Stii ce ar trebui sa faci? Sa te gandesti foarte, dar foarte bine daca tii la el sau nu. Si daca esti sigura de sentimentele tale eu zic sa incerci sa vorbesti cu el si sa va mai dati o a doua sansa sa fiti impreuna. Nu ai nimic de pierdut! Succes!

7 răspunsuri:
| paula90 a răspuns:

Eu cred ca si el inca te mai iubeste, si el la fel ca tine inca spera ca va veti impaca, eu cred ca ar trebui sa vb cu el si sa clarificati lucrurile, pentru ca e clar tu nu mai poti continua cu asta.
parerrea mea e ca ar trebui sa mai incercati. fa ceva care sai atraga atentia
imi pare foarte rau ca suferi dar va fi totul bine
bafta si pupic

| LaLaLakin a răspuns:

Spune. i ca inca mai tii la elhappy si vorbeste cu el ca si cum ati avea 12 ani si v.ati placehappy

| Ioαnα.:* a răspuns:

Buna! Si eu cred ca te iubeste inca si ca ar trebui sa ii spui.batting eyelashes

| Ioαnα.:* a răspuns:

Rghd

| ana0804 a răspuns:

Buna! pararea mea este sa ii spui tot ceea ce simti. ar fi mai usor asa. ar vedea ca ai curaj si ca ti la el mult. din cate am inteles tu ai mai avut relatii cu alti baitei dupa ce te-ai despartit de el. probabil ca este gelos dar sti cum e, baietiilor le este frica sa isi arate sentimentele fata de o persoana mai ales de cea iubita. ar fi bine daca ai vorbi cu el. dar fata in fata nu la telefon.

mult succes! kiss

| mOnik_3417 a răspuns:

Buna! Incearca sa te duci si sa vorbesti cu el si poate in felul asta vedeti daca puteti rezolva ceva happy si asa, iti dai si tu seama daca ti se pare sau nu ca e gelos. Succes!

| SweetGirl92 a răspuns:

Buna! eu nu cred ca o sa te lase asa usor pentru ca totusi aveti peste 1 an impreuna, suna-l si intreaba-l daca vrea sa va impacati sau daca nu-ti spune nimic mai lasa-l putin poate isi revine si te suna el...bafta!