anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubesc un baiat el ma iubeste pe mine dar e cu alta.nu stiu ce sa fac si cum sa ii spun ca e prost ca sa impacat cu fosta care l-a lasat pentru altu ...nu stiu cum sa ii deschid ochii ca sentimentele car le are pentru ea sunt false?

Răspuns Câştigător
| flower a răspuns:

Sa inteleg ca el crede ca va iubeste pe amandoua? Hmm. Draga mea daca el a preferat sa se impace cu fosta desi stie ca a fost inselat, inseamna ca are ceva sentimente pentru ea si nu foarte putine. Insa daca tu esti sigura ca tine la tine, poti sa incerci sa reactioneze, facandu-l gelos. Nu stiu daca si el stie ce sentimente ai tu pentru el, dar daca nu stie este si mai bine, pentru ca faza va tine sigur. Daca nu ai cu cine sa inscenezi o astfel de situatie, atunci poti recurge la urm varianta: cand te vezi cu el te prefaci ca exista un baiat care te place foarte tare si care iti tot cere sa fi cu el, iar tu nu prea sti ce sa faci- sa cedezi sau sa il mai ti in stand by putintel; si tie iti place de baiatul respectiv dar mai faci putin pe dura ca sa nu fie prea usorhappy. si ii ceri parerea lui ca de' este baiatwinking - tu ce crezi ca ar fi mai bine fac, sa accept sau sa il mai tachinez putin? si tine minte sa pari foarte interesata de raspunsul lui. Daca iti ca spune sa accepti atunci iti poate fi foarte clar ca ceea ce simte pentru tine nu este destul de puternic pentru ca el sa renunte la cealalta; daca dimpotriva ezita sau iti spune chestii de genul " - nu trebuie sa cedezi foarte repede, mai asteapta" sau " - eu stiu ce sa iti spun, depinde."...bla bla poti fi sigura sa si el are sentimente puternice pentru tine si poate chiar asteapta ca tu sa faci primul paswinking Daca cealalta nu iti e amica atunci nu vad de ce nu i-ai spune direct ca ti-ar placea sa fi cu el. Daca el nu stie ca tu il iubesti, nu te apuca sa sperii baiatulbig grin, spune-i doar ca iti placehappy

11 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, am o intrebare pentru.tine...de ce esti asa sigura ca el te iubeste pe tine? De ce crezi ca sentimentele care le are pentru.acea fata sunt false? Nu cred ca ai de unde sa stii, pentru.ca nu poti citi in inima nimanui, ar fi bine daca am sti, dar nu se poate.
DAca nu ar simti nimic pentru. ea de ce ar mai fi cu ea? DAca teiubeste pe tine, de ce nu e cu tine si e cu ea? Imi pare sa sa iti spun asta, dar din moment ce e cu ea, poate chiar tine la ea.
Nu cred ca e cazul sa te bagi in relatia lor oricum ar fi ea... daca ar fi singur atunci ar fi altceva, dar mai sunt atatia baieti draga, de ce tocmai el?
Lasa ca nu e singurul baiat de pe planeta, incearca sa vb.cu alt baiat sa incerci sa il uiti pe acesta.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca te iubea pe tine nu se ducea dupa cealalta, nu crezi?!
Renunta la el si cauta unul disponibil!

| Elena1234456 a răspuns:

Te iubeste pe tine, dar o iubeste si pe ea? Fii mai explicita. E clar ca nu tine la tine daca stie ca il placi si nu face nimic.

| asya a răspuns:

Draga mea, daca tu crezi ca te iubeste te inseli.Iti impui oarecum ideea asta in cap, ca si pe o consolare. O iubeste chiar foarte mult, daca zici ca s-a impacat cu ea in ciuda faptului ca-l parasise pentru alta.Nu mai astepta, da-l uitarii si treci mai departe.Sunt o groaza de baieti pe planeta asta, slava Domnului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De unde ştii tu ce simte băiatul? Poate o iubeşte şi nu îi arată... Poate o iubeşte şi nu îţi arată ţie. El ştie ce simte, nu tu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In locul tau asi vb intr 4 ochi las intreba de ma iubeste cu adevarat si la-si ameninta ca ies cu altul daca mai sta cu respectiva. daca nu merge il fac invidios fara sa il bag in seama si stand cu altu;

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scupa mia te-ai gandit ca poate o mai place zi sa aleaga tu sau ea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Paul
ana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

El daca apune ca va iubeste pe amindoua inseamna ca el e un tradator si vrea sa va puna pe amindoua in buclug...

| Mihnulinu a răspuns:

SIMPLU... te duci la el si ii zici :"imi place de tine " daca si u ai accelasi sentiment de ce ma "pacalesti". Vrei sa fim impreuna?"big grinbig grin succes cu el

| geo95 a răspuns:

Nu merita din moment ce s-a impacat din nou cu ea asta da de inteles ca nici nu stie ce-si doreste, eu in locul tau l-as uita si mi-as gasi pe altcineva care stie sa pretuiasca persoanele care-i vor binele