| AnemonaP a întrebat:

Iubesc un baiat, el stie a aflat dela niste baieti si nu a facut nimic, adica sa ma intrebe daca e adv etc...nu am vb niciodata cu el si imi zambeste, vreau sa ii spun ca vreau sa fiu cu el pe mess, in niciun caz fata in fata, daca imi dati raspunsul asta nu va mai istoviti sau de genu :fa-ti curaj nu, nu dati raspunsuri asa dar nu vreau sa trec direct la subiect, cum sa ii spun? Funda+vot
P. s. Fara raspunsuri stupide :d

Răspuns Câştigător
| JanTeo a răspuns:

Ar fi mai usor sa-i spui dar daca nu vrei poti sa pui pe cineva sa zica daca ai prietene bunesa te ajute sau ar mai fii ceva dar e aproape sinucigas: daca o sa fii cu cineva ( nu el sa-l faci oarecum gelos) ori o sa fie intereseat pentru ca baieti vor ce nu pot avea ori isi va pierde de tto interesul Cam atat acum primesc funda?

2 răspunsuri:
| sasukeand a răspuns:

Mie mi se pare ca esti o tar...fa fiinda ca mi se pare ca daca vrei sa ii spui pe mess nu esti altceva decat alta cur. va si nu ii demonstrezi ca ti la el si nu o sa vrea. crede-ma ca sunt baiat. Totusi mult succes... laughing))))))))))))))))))))))

| JanTeo a răspuns:

iesi cu altcineva ca sa-l faci gelos( pentru ca barbati isi doresc ceea ce nu pot avea) ori o sa si piarda tot interesul (deci e cam sinucigas) dar cel mai bine e sa ii spui dar cum ai spus nu vrei asta si iti respect decizia