| tweety_8071 a întrebat:

Iubesc un baiat mai mic decat mine.am fost impreuna anul trecut cateva zile.si de atunci mi-e imposibil sa-l uit, desi am incercat toate metodele si desi nu-l vad prea des(el nefiind din acelasi oras)am aflat ca are o prietena acum si nici asa nu am putut sa-l urasc.ne intalneam cam odata la luna in excursii organizate de prieteni comuni si mereu era in preajma mea si incerca sa intre in vorba cu mine sau vorbea cu amicii sau tare despre mine...mereu il surprindeam ca ma priveste, iar el nu isi muta privvirea ci ma privea in continuare in ochii mereu simteam ca ma iubeste si ca ma indragosteam tot mai mult de el...pe prietena lui nu o lua in excursii, ea mergea tot timpul separat. ultima oara l-am vazut acum o luna. mi-e dor de el.nu stiu ce se intampla cu mine? nu stiu ce se intampla cu el. ce vrea de fapt? dc simt ca ma mai iubeste desi nu o recunoaste si are o alta prietena?

6 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Offf.cum puteti sa spune-ti ca il iubeste cand ea abia a schimbat 3 cuvinte cu el? A fost mai mult o ¨comunicare¨ vizuala(se uita unu la altu) nimic mai mult.Nu zic ca nu ii place de tine, dar de la a te uita la cineva pana la dragoste. e cale fooooooooarte lunga.Eu zic ca nu este mai mult decat o foarte mare atractie fizica.Pentru ca a iubi inseamna sa-i cunosti sentimentele, sa comunicati (verbal). Si el n vrea nimic, de ce mereu va ganditi ca este o conspiratie, ca sigur vrea ceva. dar ceeee?

| Antonimu a răspuns:

Asa se intampla cand iti dai seama prea tarziu ce ai avut si ce ai pierdut. Oricum, poate incerci si tu sa intri in vorba cu el.

| Ralux a răspuns:

Pai draga tweety, in situatia ta sunt multe lucruri clare:in primul rand acest baiat si-a facut o noua prietena ca sa te faca geloasa(cred ca e evident)daca spui ca nu o ia in excursii si nu te evita ci dimpotriva mereu vrea sa stea cu tine.Inca te place iar despre tine...trebuie sa iti faci ordine printre sentimentebig grin gandeste-te daca intr-adevar il iubesti si gandeste-te daca il mai placi doar pentru ca esti geloasa pe el. Daca inca il mai placi dar din gelozie...asta cu siguranta nu e dragoste. Dar daca simti ca il iubesti mai acorda-ti o sansa cu el.Nu cred ca va refuza.Eu cred ca inca il iubesti din ce imi spuiwinking. Sper sa imi povestesti ce ai facut pe privat si poate te mai pot ajuta cu alte sfaturi...vazand ce se va intampla in continuare.
Succes!

| conflict a răspuns:

Pff! Draga tweety, nu stiu daca iti va fi de folos foarte mult ce-ti spun eu dar imi voi expune punctul de vedere. Ori el cauta sa vorbeasca cu tine si iti atrage atentia, si te lasa sa-l surprinzi ca o face, datorita faptului ca baiatul e timid si asteapta un semn din partea ta, ori (mai exista si o presupunere) el are o prietena stabila si cu tine ar dori doar o aventura, nu pot spune exact pentru ca nu cunosc nici varsta sa, nici pe a ta. Dar, cu prima ocazie cand va intalniti ar fi si frumos si foarte bine pentru tine (sa clarifici totul), sa-i vorbesti raspicat despre ce vrei tu de la el si ca te gandesti la el si ca "il iubesti", atunci ii vei vedea reactia si vei putea lua o decizie definitivawinking...nu ezita! Sa fi iubita!

| hanry a răspuns:

Is insi din istia care vor sa aiba acoperire(o rezerva in caz ca prima cade)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa si tu o diferenta ca vad ca tot bagi dragostea in aceeasi oala cu prietenia. O fi avind omul mai multe prietene, prieteni, cunostinte ca, sper, nu traieste in pustiu, dar ce vrei tu e mai special...Si daca el spune ca are prietena poa'se gindeste la tine...