Poate el crede ca intelegandu`se bine cu tine nu vrea sa piarda prietenie dintre tine si el
stii vorba aia :
din prietenie naste dragostea
dar din dragostea nu mai naste din nou prietenie
Dragoste cu forta nu se poate...asa ca decat sa stai sa suferi ca fraiera mai bine cauti in alta parte...NEXT!
Nu se poate dragoste cu forta. Presupun ca esti tanara, o sa-ti treaca, dar n-o sa-l uiti niciodata. Vei duce cu tine aceasta iubire neimplinita care in timp se va transforma intr-o amintire placuta.
Omul ti-a spus ca nu vrea, a incercat sa te faca sa intelegi cat mai dragut, fara sa te raneasca. Daca mai continui, eu cred ca ti-o ceri. Esti cumva masochista? Daca nu, insistenta asta e daunatoare. Si tie si lui si relatiei dintre voi. Spui ca va intelegeti super bine. Perfect. Ia lucrurile asa cum sunt: o relatie reusita de amicitie. Iar pentru un partener de cuplu, reorienteaza-te.
De ce vrei sa suferi fara rost oare nu mai sunt alti baieti ce vor sa te iubeasca...
Tu esti singura care are de suferit. Poate ar fi bine ca un timp sa nu-l mai vezi ca sa poti cunoaste pe altcineva care sa te iubeasca si sa-l iubesti iar cel pe care il iubesti acum va ramane probabil cel mai bun prieten al tau.
Dragoste inseamna DOI. daca de atata timp nu s-a inpamplat nimic, si inca suspini dupa el, poti spune ca ti-ai pierdut timpul, cand puteai cunoaste pe altcineva.
Mai cauta, uita-te in jurul tau, baieti mai sunt. Lasa-l pe el. Ti-a zis ca nu vrea, mergi mai departe.
Cred ca stii cat de mult ai gresit prin faptul ca i.ai spus nu! chiarnu stiu ce sa. ti zic trec printr. o situatie similara cu a ta dar aici nu stiu daca sentimentele sunt reciproce ma roog lasa.ma pe mine eu zic sa-l uiti nu te mai amagi daca vrei sa mai discutam cautama pe id asta.ale_girl1894
Mah mie mi s-a intamplat cam la fel.doa ca iubesc un baiat si el m-a iubit am fost impreuna... dar apoi a zis ca nu ma mai iubeste si neam despartit.nici eu nu mai tin cum tineam la inceput dar.totusi simt un gol.eu zic sati cauti altceva cu care sati ocupi timpul.al faci sa te iubeasca el pe tine nu tu pe elpOoop
Mai bine lasa-l in pace, daca de un an si jumataete stie ca il iubesti crede-ma ca nu se va razgandi acum.
AndrewTate7789 întreabă: