| Oana04 a întrebat:

Iubesc un băiat si mi-a spus ca si el ma iubeste(mi-a spus asta printr-un mesaj,dar știu ca ma Iubește pentru ca observ asta in privirile lui si in unele gesturi),problema e ca face-to-face nu vorbim de asta si când suntem singuri lungește un subiect banal la infinit. O prietena a văzut mesajele si a zis ca e foarte deschis si sincer cu mine si a mai zis ca poate nu vorbește cu mine pentru ca ii e Rușine si asta e felul lui de a-si manifesta dragostea fata de mine. Eu îl iubesc si am mai avut tentative de a fi împreuna cu el doar ca se baga cineva între noi. E foarte lunga poveste. Acum va rog sa n-a ajutat-o cu cu asta,oricum cu un sfat.
Dacă vreti sa aflați mai multe îmi puteți trimite un mesaj si sa va dau adresa mea de mail sa va pot spune mai multe si voi, dacă vreți, sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| MariaMikaelson a răspuns:

Incearca tu sa faci primul pas, daca tot astepti sansa sa fiti impreuna va pleca. Decu ia-ti inima in dinti si fa tu primul pas. Ai doar o sansa nu o rata pentru ca ai sa ai de suferit. Bafta:*. Fundita?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Oana e mai usor sa te exprimi prin mesaje eviti contactul face to face, i este teama sasi spuna in fata te iubesc, tu poti sa-i spui direct cand est cu el, ce simti pentru mine? daca va evita nu te lasa isi va spune ca te va place

| XDestroyX a răspuns:

Nu e asa mare problema asta, si prietena ta are dreptate. Multi baieti sunt asa, e si normal deoarece prin mesaje e totul mai simplu si nu poti vedea reactia celeilalte persoane. Incearca sa deschizi tu subiectul asta cand sunteti numai voi 2 si dupa o sa vezi ca nu o sa mai aiba ce sa faca ca si cu mesajele happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clar e timid.
Daca esti indrazneata, propune tu subiecte interesante de discutat pentru inceput si incetut, va prinde si el curaj cand sunteti face to face.

Nu lasati pe nimeni sa intervina intre voi. Daca sentimentul e reciproc, tineti cont doar de ce credeti, simtiti si va doriti, nu de gura lumii sau invidia altora.
O seara frumoasa, Oana!

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Poate e timid si doar prin mesaje se deschide, are curaj. Dar totusi, fii atenta ca faptele conteaza, nu cuvintele

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns:

Poate a avut o relatie anterioara, si a pus prea mult suflet, iar acum nu vrea sa mai fie luat de fraier, sau se pierde in juru` tau, si este timid. Bafta!

| Zabbyel a răspuns:

Timizi (ce-i care se pierd/ se blocheaza), cand isi exprima sentimentele(nu sunt si nu vor deveni nici o data barbati adevarati), incercati in ai evita/scoate din viata voastrawinking