| norela a întrebat:

Iubesc un baiat si nu ma place.stie ca il iubesc dar nu face nimic vreau sa fie cu mine ce fac? am facut tot posibilul pana acum dar degeaba.ma respinge dar u vrea sa ma raneasca imi vorbeste cu frumosul.ma inteleg super bine cu el.de un an si jumatate ne cunoastem a fost dragoste la prima vedere. ce sa fac sunt disperata.

32 răspunsuri:
| mioara a răspuns:

Fii mai sincera cu el

| Sara2 a răspuns:

Ce e asa greu de inteles? nu are sentimente pentru tine...inimii nu ii poti porunci...nu ai ce face decat sa-i respecti decizia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paote k e timid... fa tu primul pas...sunt si multi baieti care sunt timizi... faptul ca iti vb frumos inseamna ceva ceva... poate te iubeste si nu stie cum sati spuna

| nicolbutnaru a răspuns:

Nu-l sufoca. Baietii sunt selectivi din anumite motive, unii se crispeaza atunci cand sunt asaltati de o fata, asa ca lasa-l sa fiarba in suc propriu, ramai tu indiferenta, evalueaza situatia si potoleste-te pentru o perioada macar. Te-ai gandit ca tocmai ceea ce te atrage la el este aceasta declarata indiferenta a lui? Fa si tu la fel. Vezi ce se intampla. Intr-o relatie, cand e mai multa prietenie decat afectiune si atractie, lucrurile nu merg. Daca nu si nu, reorienteaza-te! Mergi pe principiul ca fiecare sac isi are petecul lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate zici tu.pare k el sa nu te placa.cine stie poate ii place alta tipa. vorba aia"dragoste q forta nu se poate"ti-ar placea mai bine sa fie langa itne si sa te sarute doar pentru ca asa vrei tu si el sa nu simta nimic pentru tine?sadmai bine uita-te in jur sunt atatzia baieti frumoshi ai de unde alege. poate ca inima lui ii apartine altei fete. poate ca este deja indragostit. oriqm vad k este diplomat. e ceva bine.altul in locul lui te spunea la toti k te tzii dupa el, raspandea zvonuri ca sa te faca de rusine. e de apreciat asta la el .si mai ales ca ti-a vb si frumos.incearca si tu sa il intelegi.stiu ca este greu. dar gandeshte-te ca alta solutie nu ai.trebuie sa il uitzi ca sa nu mai suferi in continuare.mult succes si incearca sa nu mai fi suparata. sper sa se rezolve q bine. pup si ai gije de tine.:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inteleg perfect prin ce treci...si eu traiesc o experienta asemanatoare...sunt foarte indragostita de un baiat. el m-a placut, m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el dar cum nu ne cunosteam foarte bine i-am spus ca sunt indecisa... a incercat sa ma faca sa'l plac nestiind ca il iubesc. dar cred ca sentimentele lui s-au cam dus...Acum o colega de'a mea e indragostita de el. As vrea sa'l recastig dar nu stiu cum. ce sa faci.asa e viatacryingcrying(crying(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un baiat se uita la mine si incearca sa-mi atraga atentia.Ma place?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa am patyt si eu iubesc un baiat am vb 6 zile q el si acum mi-a cerut sa ne despartym si cand a spus-o avea lacrimi an ochi? ce vrea sa ansemne asta ajutati-ma sa vad daca tine la minecryingcrying

| simplekid a răspuns:

Si la mine este la fel...broken heartnumai ca eu am inceput sa iubesc cea mai buna prietena a mea. Dar ea nu ma place mai deloc si zice ca tine la mine foarte mult suntem cei mai uni prieteni si...ar fi frumos sa fim impreuna darsad ea crede ca nu este bine si nu stiu ce sa ma fac... broken heart

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As spune sa nu mai incerci nimic, in afara faptului de a te resemna....Nu te place treci peste...baieti sunt pe toate drumurile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceeiasi situatie dek veri sa vb pe mess mai multe andrdada_simpatica97

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sal iubesti in continuare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt intr-o situasie similarasad. stie ca il iubesc, dar nu vrea sa bage in seama acest lucru. ce sa fac?cryingcryingcryingcrying. am incercat sa il uit, dar nu pot.de ce?:-s:-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine e cam invers. Eu iubesc o fata din toata inima! As face orice sa fiu cu ea... dar cand i-am spus ca o iubesc ea mi-a raspuns : EU NU PREA. Ne intelegem super! Nu stiu ce sa fac! nu pot sa o uit! numai la ea ma gandesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, intr-o situatie exact asa sunt si eu.il salut dar el nu ma saluta.nu pot sa-l uit mai ales cand intoarce capul dupa mine, nu stiu ce sa zic.lasa`l nu-l mai obosi ca pe urma o sa vrea el sa se intoarca la tine.mult succes in continuare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e interesat ca adevarat de tine... uita-l.winkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa stai de vorba cu el iar apoi daca si el va simti ceva pentru tine veti fi impreuna :va veti saruta, veti face sex el deasupra tu dedesubt si tio va trage iar dupa aceea nu mai o sa te sune niciodata ...crede-ma mi s-a intamplat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mdeci...si eu sunt in aceeasi situatie.doar ca tipul asta este foarte afemeiat. ii plac fetele mature iar eu nu prea sunt.desi dunt in clasa cu el. el zice ca nu ma place dar ca sunt o prietena buna.eu zic sa mai astepti putin.arata i ca esti tare. o sa si dea seama ca a gresit. daca nu isi da arata i tu in mod indirectwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceasta situatie si mi-o sps ca tine la mine ca la o pr... dar intr-o zi i-a sps varamea ca am stat cu un baiat si o fost asa parca gelos si o sps ca nu mai vb cu mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Norela, si mie mi se intampla aproape acelasi lucru, incearca sa-l uiti si daca nu poti prea usor spune-i in fata chiar tu si vezi ce zice

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i eu te iubesc mult si nu mai pot spune in fata ce ai de spus despre mine si atunci eu voi sti cine sunt eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Norela eu il plac pe un tip bine el stie si imi zice sa mai slabesc putin si nu stiu ce sa fa sa ma schimb pentru el?broken heart

| DyanaLove a răspuns:

Nu te place, nu te place asta este, si eu m-asi simti naspa daca mi s-ar intampla asa, dar incearca incetul cu incetul sa nu il mai placi, sa treci peste tot ce s-a intamplat...Fii fericita ca sunte-ti amici si privestel ca pe un amic si nimic mai mult! Sper sa treci peste el, iti urez norocbig grin:X:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ducetiva.prostilor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu iubesc un baiat si nu stiu daca el ma place. Odata i-am dat add si i-am spus ca il iubesc nu a mai zis nimic putin timp si mi-a zis "nu te plac, nu te iubesc care parte nu o intelegi si eu nu il cred pentru ca stiu ca pe mess nimeni nu este sincer si as vrea sa sa vorbesc cu el fafa in fata si nu stiu cum ca nu il prea vadcrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...la fel e si la mine numai ca baiatul pe care il plac e cu alta fatacrying va rog ajutati`ma il plac mult.sad va pup:*:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai lin exact asa e si viata mea dar incerk sa il uit e cel mai bine nu il cikali ca odata si odata isi pierde cumpatul si cine stie ce iti zicee la nervi nu Alex... laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Calmeaza-te. Nu incerca sa-l cuceresti! Comporta-te normal, distrativa si totul va veni de la sine.
Crede-ma, si eu am facut greseala asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice ati face nu face`ti prostia mea! Nu va uitati niciodata exagerat de insistent la el/ea o mare greseala.in primul rand se va sintzi prost...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intalneste-te cu el ca o simpla prietena nu ii arata ca esti lesinata dupa el doar incearca sa aflii cam c fata isi doreste c lucruri ii plac si foloseste-te de ele. ia-o incet cu lucruri marunte.nu il privi strident si in timp c faci lucrur care lui stii sigur ca ii plac arata-i ca esti indiferenta si ca faci acele lucruri din amicitie. o sa inceapa sa t placa si o sa devina mai interesat d tine.MULT SUCCES!