| Andra974 a întrebat:

Iubesc un baiat super dragut, are un zambet si o privire :X... Dar nu stiu ce sa fac, stie ca il plac dar mi-e rusine sa-i spun te iubesc. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns:

Depinde... daca macar intuitiv tu crezi ca si el te place, incearca sa-i acorzi mai multa atentie, fii prietenoasa si draguta cu el, poate va face el primul pas.
Incearca sa intri in jocul lui, sa-ti dai seama prin comportamentul lui ce vrea, ce-si doreste... daca e nevoie, abordeaza-l direct, dar in niciun caz nu-i spune tu "te iubesc". Daca simte la fel si el, totul va fi ok, dar daca nu, atunci va profita de punctul tau sensibil.Il va exploata la maxim si te vei simti aiurea.
Cred ca ideal ar fi sa ceri parerea in aceasta situatie ori unui baiat, care ti-e si prieten apropiat si de incredere, ori sa intrebi aici pe TPU baietii... sa le ceri sfaturi in aceasta situatie. kiss Bafta! big hug

3 răspunsuri:
| Emma a răspuns:

Nu`i spune "te iubesc"
Daca stie ca`l placi, atunci dc nu te abordeaza? Poate el nu te placesad sau este rusinosstraight face
Cere-i id`ul si vorbiti
Vezi cum se comporta cu tine.si apoi poti face tu primul pas
Mult noroc!
XoXO

| florynnaa a răspuns:

Petrece mai mult timp cu el.zambeste-i.spune-i lucruri cum ar fi:
''vai ce-mi place cum zambesti''sau''ochii tai sunt asa de draguti' pupa-l pe obraz.hee heeasta e cam rusinos dar nah incearca si uh...bafta!
fundita?

| wish221 a răspuns:

Incearca sa ii sugerezi ceea ce simti ca sa vezi cum reactioneaza si daca totul merge bine, spune-i-o clar si raspicat cat mai repede. Poate si el simte ceva pentru tine si daca nu ii spui tu (caci e posibil el sa fie timid), s-ar putea sa il pierzi!