| cristinaanamaria a întrebat:

Iubesc un om fara suflet, stie ca il iubesc, ma amageste si de fapt nu vrea nimic, de 56 zile sufar dupa el, am incercat sa ma distrez, m-am chinuit sa ii vad partile negative, dar pur si simplu incep sa plang si atunci cand trec pe langa localurile unde mergeam cu el si cand ii aud numele si absolut orice, daca ii vad pozele izbucnesc in plans fff tare, odata am vazut intamplator un promo cu el la tv, am baut toata noaptea ce pot face pentru a il uita? in aproape 2 luni de suferinta nu s-a redus deloc suferinta mea crying

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca stai, bei, plangi si te gandesti la el nu are cum sa-ti treaca. gandeste-te la o ocupatie, dar sa indeplineasca doua conditii:
1 sa fie munca grea, istovitoare
2 sa-ti ocupe macar 15 ore pe zi, in fiecare zi.
Si apuca-te de asta. Nu iti permite nici o clipa de ragaz. In nici un caz nu pune gura pe bautura. Nu te plimba, nu citi, nu te uita la Tv, nu da drumul la calculator. Doar munceste, mananca, spala-te si dormi.
Nu lua nici o pauza macar 6 luni. Vei vedea ca dupa 6 luni durerea va incepe sa scada. Daca mai faci o repriza de 6 luni, dupa un an de azi durerea va fi poate chiar jumatate (desi nu cred sa scada asa de repede). In 2-3 ani o sa te vindeci, iar in maxim 4 ani o sa incepi sa-ti cauti un alt partener.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Dupa ce plangi? Dupa dragostea lui pe care nu ai avut-o?!

Tie ti-e dor de rau?

Uraste-l!

| gigiro a răspuns:

Cum poti iubi un barbat cu care ai fost doar in localuri? E un cantaret care are aere de mare vedeta, mai ales ca are si un promo.Stii ceva Elena? Intr-un milion de ani nu vei fi fericita cu acest om, un cantaret in localuri, un golan si un vagabond. Tu, dupa 56 de zile suferi, dar dupa ce suferi? Dupa amagirile pe care ti le provoca? E misogin si tu esti la fel. Nu inteleg ce fel de dragoste este aceasta? dragostea produce liniste, fericire, implinire, o noua viziune asupra vietii, Ce ai tu din toate acestea(si inca altele)? Nimic, si nu vei avea nimic, pentru ca astfel de oameni(cu fff mari exceptii) sunt neseriosi. Singura ta sansa cu el, este sa devii si tu vedeta, cu mai mare succes decat el, altfel. te autodistrugi. Din cate stiu eu, oamenii buni nu se cauta in localuri, se cauta in adevaratele locuri de munca, in biblioteci, in muzee, in expozitii. Acest om e cultivat? Eu cred ca are cunostinte doar in domeniul cuceririi femeilor. Vezi tu, trebuie sa ti-l scoti total din cap, si acest lucru depinde de vointa ta. Fa o lista cu plusurile si minusurile din aceasta relatie, si vei afla cruntul adevar. Apoi, asa cum a spus Brigaela, munca, noi prieteni, excursii, cultura, hobbyuri si poate un psiholog, daca ti-e prea greu.

Elianna
| Elianna a răspuns:

In asemenea situatii fiecare ne ducem crucea cum putem! Durerea nu trece asa usor, uneori dureaza ani sau toata viata, depinde cat de puternic a fost sentimentul, dar ar fi bine sa nu mai alimentezi durerea incontinuu! Singur timpul este cel care te va ajuta. El acopera amintiri, inmoaie durerea de poate deveni suportabila, te lasa sa mai poti respira... Incearca in continuare sa faci altceva, gaseste-ti alt anturaj care sa nu-ti aminteasca de el, intalneste-te cu alti baieti... fa tot ceea ce teoretic stii ca trebuie sa faci, dar n-ai putut pana acum! Totul depinde numai de tine!

| fabiola a răspuns:

Atata vreme cat traiesti cu trecutul in minte vei suferi din ce in ce mai rau! Spune :gata, imi ajunge, am suferit destul, cu ce ma ajuta suferinta? Inchide trecutul cu un capac ermetic si i-a totul de la inceput.Nu merita sa pierzi o ora din viata pentru cineva care nu merita, care ti-a calcat sufletul in picioare. Dincolo de el este sigur cineva care ti-ar aprecia calitatile, sufletul bun. Daruieste celui care merita si vei primi ce meriti! Capul sus!

| AnonimA a răspuns:

Buna dar cine e baiatul acesta?happye persoana publicasad

ce sa zic imi pare fte rau saddar nu merita sa palngi dupa nimeni crede-ma gasesti p cineva care t iubeste:*

| Ramooon a răspuns:

Daca ar exista un om cu raspunsul la intrebarea ta, ar fi un om extraordinar de bogat, toti avem parte de partea noastra de suferinta, nu poti sa iti iei suferinta cu mana, ar fi asa usor si multi oameni asa fericiti. Nu poti decat sa numai mergi prin locurile unde ati fost impreuna, sterge pozele si nu iti mai face rau uitandute la ele. Puneti un inlocuitor in locul lui, gen de cate ori te gandesti la el, hotaraste ca o sa faci ceva un orice, nu stiu, iti iei un elestic si il pui la mana, daca te gandesti la el te tragi de el si te apuci de facut altceva, la un moment dat o sa te plictisesti sa te lovesti, cand vrei sa te gandesti la el in loc de asta scrie ceva, nu stiu incepe sa transcrii o carte, nu poti sa te concentrezi la amandoua lucrurile tongue sunt lucruri stupide stiu, dar stupid este sa credem ca exista lucruri usoare de facut sa treaca o suferinta mare, e greu... dar totul e greu, ai speranta si aduti aminte ca probabil ai mai fost trista si a trecut, aduti aminte ca ai fost fericita si ai sa mai fii, nimic nu dureaza o vesnicie. Bafta...Si eu am suferit, mult am zis ca am sa mor, aveam zile in care credeam ca o sa ma rup in doua bucati de atata suferinta stateam si plangeam pana numai stiam de mine, stergeam si rupeam poze si tot, ascultam muzica si iar plangeam, dar a trecut tot, plangi pana numai poti, apoi pune muzica ceva vesel si danseaza singura, asculta muzica tare tare sa nu iti mai auzi gandurile :p si gandeste-te ca macar esti sanatoasa poti mereu sa o iei de la zero si de data asta sa fie de zece ori mai bine. de data asta o sa ai parte de un om cu suflet un om cu jumatate de suflet numai pentru tine si impreuna sa faceti unul intreg.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am trecut prin asta si am indurat 4 luni nu doua, mie mi-a trecut numai cu un singur lucru 2 saptamini in manastire atata, nu stiu daca merge si tine da incearca nu pierzi nimic, mai mult pierzi stand asa...