| anonimuz a întrebat:

Iubescm o fata si nu stiun cum sa ii spun asta dar fara chestii dinalea inposibile vreau sa imi ziceti daca se poate cum ati cucerit o fata...

4 răspunsuri:
| lucik93 a răspuns:

Pai la mine a fost simplu am inceput printr-o simpla plimbare cu bicicleta apoi stateam mereu impreuna nici nu mai aveam timp sa mergem acasa si avand in vedere ca eram la tara stateam mereu in gradina seara sub cerul liber si de la 4 zile de cand neam cunoscut am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine si iata ca acum ne bucuram de 11 luni minunate impreuna:X

| EddyTPU a răspuns:

Frate...Dai mesaj, sau cumparai un inel lantisor ceva mai deosebit, o floare.Si cand o intalnesti ii spui ce simti si ii dai cadou!

| php a răspuns:

Cu prima ocazie cand sunteti singuri ii spuihappy cel mai simplu. Fetele apreciaza mult sinceritateahappy tu ii spui si apoi daca mai ai curaj sa o si intrebi daca vrea sa iti fie prietena e foarte bine.happy apoi ca si daca nu te place eu zic ca nu pierzi nimic.mai sunt fetelaughing

| pattyioana a răspuns:

Eu sunt fata si m-am gandit ca iti pot da un sfat feminin pentru aceasta problemahee hee. Spune-i in fata " Stii. eu te iubesc. " fetele adora sinceritatea, deci fi sincer. [ bine nu ii spui chiar asa direct cum ti-am zis eu. laughing ] faza cu cadourile. o fata se simte jenata sa le primeaza de la o persoana care nici macar nu sunt impreuna, si e posibil sa nu il primeasca, faci si risipa de bani oh go on. neahh. sau poti pur si simplu sa o saruti [ luand-o prin surprindere ] si sa vezi cum iti sare in brate laughing.